Kylmää kyytiä Tahkolle

Sotkamon Jymy – Hyvinkään Tahko 2-0 (6-0, 9-0)

Otteluvoitot Jymylle 1-0, kolmella voitolla välieriin

Ottelun tilastot

Kun ei, niin ei.

Jos joskus peli näyttää tuskaiselta, niin tänään Hyvinkään Tahkon peli näytti juuri siltä. Jo ensimmäisen puolivälierän 3-tilanteiden määrä (Sotkamon Jymy 27, Hyvinkään Tahko 7) osoitti sen, ettei vaarallisena sisäpeliporukkana tunnettu Hyvinkään Tahko ollut sateisena tiistai-iltana omimmillaan.

– Ei tekis mieli sanoa mitään. Kaikki sovitut asiat jäi bussiin. Muun muassa pelirohkeus, Tahkon pelinjohtaja Sami Sirviö hymähti.

Sotkamon Jymy ei antanut Tahkolle ottelussa juoksuakaan. Lyötyjä juoksuja taas merkkautettiin Jymyn joukkueella peräti kahdeksalle pelaajalle, joista etunenässä mainittakoot Roope Korhonen neljällä lyödyllä ja kahdeksalla kärkilyönnillä yhdeksästä yrityksestä. Niilo Piiponniemi palkittiin Jymyn parhaana, hän keräsi kärkilyöntejä sadan prosentin teholla kuusi kappaletta ja toi peräti viisi juoksua.

– Tämä oli ehjää ja varmaa suorittamista. Edelleen sanon kuitenkin, että Tahko on arvaamaton joukkue ja ihan erinäköinen joukkue tulee torstaina vastaan, Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen uumoili.

Puolivälieräsarja jatkuu torstaina Hyvinkäällä klo 17.30. Lauantaina pelataan Hiukan pesäpallostadionilla 3. puolivälieräottelu, joka on samalla JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelu, johon on kaikilla vapaa pääsy! Peli alkaa klo 15 ja sitä ennen Hiukassa järjestetään lasten liikuntatapahtuma klo 13 alkaen.

Teksti ja kuva: Antti Haapasalo