Lippo kukistui Ouluhallissa

Mailoista kaikuva mäiske taukoaa, kuulutus Ouluhallissa vaimenee. Talvikauden toinen harjoituspeli Oulun Lippoa vastaan on juuri tullut päätökseen ja Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen on tyytyväinen joukkueensa otteisiin: ensimmäinen jakso päättyi Jymyn voittoon 4-1, toinen taas 12-1 ja vaikka tämän jälkeen pelattu kotiutuskisa menikin Lipon nimiin 2-0, ei se saa silti suupieliä kääntymään mutruun.

– Olen hyvin tyytyväinen päivän antiin. Saimme paljon suorituksia ja onnistumisia varsinkin sisäpelissä ja kun lukkari oli kuitenkin superin tasoinen niin saimme tärkeää sparrausta kaaripeliin, Korhonen hymyilee.

Ottelu oli Jymyn kannalta varsin nousujohteinen. Lippo käväisi ensimmäisellä jaksolla johdossakin Ilkka Hirvosen takakentän puhkaisulla, mutta kun tämän jälkeen Jymyn sisäpeli asettui uomiinsa ja lyöntivuoroissa alettiin nähdä yhä enemmän keskiosumia, aukesi ketsuppipullo niin intensiivisesti, että koko sisältö oli lautasella.

Enemmänkin juoksuja oivallisista läpilyönneistä olisi voinut molemmille joukkueille tulla, mutta halliolosuhteet estivät tätä suuremmat juoksukarkelot.

– On vaikea arvioida Oulua, kun pelistä puuttui Vihtkari ja Piri, mutta sen voi sanoa, että oli Lipolla kuitenkin hyvä draivi ja tekemisen meininki, Korhonen analysoi.

Tämä oli Jymyn viimeinen harjoituspeli ennen halli-SM -alkulohko-otteluita, jotka on levitetty nyt kahdelle viikonlopulle. Ensimmäiset kaksi peliä Alajärveä ja Seinäjokea vastaan pelataan 15. päivä helmikuuta Seinäjoella ja alkulohkon viimeinen peli Pattijokea vastaan 20. päivä helmikuuta Ouluhallissa.

– Vielä tässä on pari viikkoa aikaa harjoitella, mutta joukkueen sapluuna on kyllä suurilta osin kunnossa. Muutamaa yksittäistä asiaa tulemme hiomaan, Korhonen kertoo.

Roope Korhonen oli Ouluhallissa sisäpelin osalta todellisessa hirmuvireessä, kaikkiaan hän iski yhteensä viisi lyötyä juoksua. Katsomossa ollutta Kari Hakkaraista vapaamuotoisesti lainatakseni: jos et jo ollut menossa lyönnin suuntaan, olit myöhässä.

Roope Korhonen oli Ouluhallissa sisäpelin osalta todellisessa hirmuvireessä, kaikkiaan hän iski yhteensä viisi lyötyä juoksua. Katsomossa ollutta Kari Hakkaraista vapaamuotoisesti lainatakseni: jos et jo ollut menossa lyönnin suuntaan, olit myöhässä.

Jymyn kokoonpano

1. Niilo Piiponniemi 2k
2. Niko Korhonen 2v
3. Antti Hartikainen 2p
4. Roope Korhonen 3k
5. Toni Kohonen L
6. Immo Rautiainen 3p
7. Onni Määttä s
8. Markus Tuikka 1v
9. Veikko Vartiainen 3v
10. Jani Komulainen
11. Veli-Matti Sigvart
12. Niko J. Korhonen
13. Topi Korhonen (Toisella jaksolla Veikko Vartiaisen tilalla)

PJ. Mikko Korhonen
2PJ. Kosti Rautiainen

-AH