Lopputurnauspaikka jaossa viikonloppuna

Sotkamon Jymy aloitti halli-SM alkusarjan ottelut viime lauantaina voitokkaasti Pattijoen Urheilijoita vastaan. Pelit jatkuvat tänä lauantaina 27.2. helmikuuta klo 13 niin ikään Kajaanin pallohallissa, tällä kertaa sarjanousija Kempeleen Kiriä vastaan. Kempele on jymyläisittäin mielenkiintoinen joukkue, sillä viime syksynä Suomen mestaruuden voittanut Jymy-kasvatti Onni Määttä on joukkueessa vuokralla.

– Kempele on pitkän linjan tekijä ja nyt heillä on vihdoin myös superpesisstatus. Mielenkiintoista nähdä uusia pelaajia. Katseet kohdistuu lukkari Jani Lassilaan, hän on valtakunnan kärkilukkareita, Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen pohtii.

Jymy pelaa alkusarjan viimeisen ottelun heti sunnuntaina Ouluhallissa toista sarjanousijaa Oulun Lippoa vastaan. Tässä ottelussa ratkeaa viimeistään lopputurnauspaikka. Lopputurnaukseen etenevät ainoastaan alkusarjan lohkovoittajat.

– Lopputurnauspaikka helpottaa huomattavasti lopun hallikauden suunnittelua, Kuosmanen sanoo.

Sisäilmaltaan Kajaanin pallohallia lämpimämpi Ouluhalli on alustoiltaan yksi nopeimmista, ellei jopa nopein pesäpalloon soveltuvista sisähalleista.

– Oulussa päästään ensimmäistä kertaa lyöntikelille. Antti Korhosella ja Marko Pelkosella on kova läpilyöntipotentiaali, joten fiksusti saadaan pelata, ettei seinät pauku, Kuosmanen huomauttaa.

– Lippo kyllä osaa omassa hallissaan pelata. Ottelusta tulee varmasti jännittävä.

Sotkamon Jymy aloittaa halli-SM -urakkansa Kajaanin Pallohallissa tulevana lauantaina 20. helmikuuta klo 13 Pattijoen Urheilijoita vastaan. Otteluun on vapaa pääsy ja 300 ensimmäistä mahtuu sisään. Pallohallin ovet aukeavat klo 12. Yleisöllä on mahdollisuus maksaa vapaaehtoinen kannatusmaksu, joka ohjataan A-poikajunioreiden toimintaan.

Sunnuntain vieraspeli Oulun Lippoa vastaan alkaa Ouluhallissa niin ikään klo 13.

hallimatsi_keki

Jymyn pelit halli-SM alkusarjan A-lohkossa:

La 20.2. Sotkamo-Pattijoki 2-0 (4-1, 5-0) Kajaanin Pallohalli
La 27.2. Sotkamo-Kempele klo 13 Kajaanin Pallohalli
Su 28.2. Oulu-Sotkamo klo 13 Ouluhalli

Tarkemman otteluohjelman sarjajärjestelmineen löydät tästä linkistä.