Lumme Energiasta Sotkamon Jymyn pääyhteistyökumppani

SuperJymy Oy ja Lumme Energia ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta kaudelle 2020. Yhteistyösopimus on merkittävä niin Jymylle kuin Lumme Energialle, joka haluaa omilla teoillaan olla innostamassa muita kestävämmän elämän valinnoissa. 

Yhteistyön myötä Jymy ja Jymyn pelaajat tulevat olemaan merkittävästi mukana viestimässä vastuullisuudesta ja ekologisista ratkaisuista. Matka sanoista käytännön tekoihin on usein pitkä, minkä vuoksi on tärkeää tarttua ihmisen kokoisiin haasteisiin ja tehdä ihmetekoja paikallisesti – yhdessä. Lumme Energia integroituu vahvasti osaksi Jymyn brändiä ja tulee olemaan vahvasti esillä Kainuussa.

– Kainuun näemme tärkeänä kasvualueena. SuperJymyn kanssa tehtävällä yhteistyöllä voimme olla tukemassa alueen elinvoimaisuuden kehittymistä entistä paremmin, kertoo yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Janne Laine.

– Urheiluseurat ovat nykypäivänä erinomaisia esimerkkejä omille yhteisöilleen. SuperJymy haluaa olla vastuullinen urheiluseura ja on tärkeää, että me voimme omalta osaltamme viestiä kestävämmän elämän valinnoissa, millä on vaikutusta meidän kaikkien arkeen tulevaisuudessa, SuperJymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen taustoittaa.

SuperJymy haluaa olla vaikuttamassa omalta osaltaan kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Erityisesti haastavien aikojen keskellä Jymyn ja Lumme Energian yhteistyökumppanuuden arvo korostuu.

Lumme Energian yksi keskeinen strategia on jalkauttaa vastuullisuusosaaminen urheilun ja kulttuurin pariin, minkä vuoksi uunituore yhteistyösopimus on oivallinen jatkumo heidän toimintakentässä.

– Toimimme vastuullisuuden saralla niin yrityskentän kuin urheilun ja kulttuurin parissa. Haluamme auttaa asiakkaitamme ja kumppaneitamme vahvistamaan oman ympäristönsä kestävää kehitystä, Laine linjaa.

Kuosmanen näkee paljon yhtäläisyyksiä niin SuperJymyn kuin Lumme Energian toiminnassa.

– Molemmat haluavat olla valtakunnan kärjessä omassa roolissaan. Innovatiivinen ja aktiivinen ote kuvastaa meitä molempia, minkä vuoksi Lumme Energia on meille erinomainen kumppani.

– Lumme Energia on energia-alan uudistaja. Meillä on asiakkaillemme alan uusimmat innovatiivisimmat energiaratkaisut. Myös SuperJymyn laajan tunnettuuden kautta pystymme tarjoamaan näitä ratkaisuja valtakunnallisesti, Laine kertoo.

Katso julkaisuvideo alta!

https://www.facebook.com/SotkamonJymy/videos/177957120303488/

Lumme Energia Oy on energia-alan uudistaja, joka toimittaa sähköenergiaan liittyviä kokonaisratkaisuja ja luo lisäarvoa asiakkailleen. Autamme asiakkaitamme vaikuttamaan oman ympäristönsä kestävään kehitykseen ja varmistamme parhaat palvelut jokaiseen tarpeeseen nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksellä on toimipisteet Mikkelissä, Savonlinnassa, Jyväskylässä, Tampereella ja Kankaanpäässä. Lisätietoja: www.lumme-energia.fi