Marjex Stadion yhdistää huippupesiksen, viihteen ja kulttuurin

Sotkamon Jymyn uudistuva kotipesä tunnetaan vastedes Marjex Stadionina. Superpesisotteluiden lisäksi Marjex Stadionilla järjestettävät kulttuuri- ja viihdetapahtumat täyttävät Sotkamon kesäisen tapahtumakalenterin. Uuden nimen saaneelle stadionille odotetaankin tulevan kesän aikana jopa 80 000 kävijää.

Sotkamon Hiukkaan kohoava pesäpallostadion on saanut uuden nimensä. Kesäkuun alussa kasteensa saava, kansallispelin legendaarinen pyhättö kantaa jatkossa nimeä Marjex Stadion. Huippupesäpallon ohella uudistuva stadion soveltuu erinomaisesti erilaisten kulttuuri- ja viihdetapahtumien järjestämiseen.

Sotkamon Jymyn superpesisotteluiden lisäksi Marjex Stadionilla esiintyy kesän 2022 aikana eturivin artisteja sekä maankuuluja näyttelijöitä. Tuoreimpana kiinnityksenä Marjex Stadionin ohjelmakalenteriin on lisätty Ilkka Heiskasen ohjaama musiikkihupaelma nimeltä Poikamiesboxi. Heiskasen, Heikki Silvennoisen, Heikki Helan sekä Reetta Korhosen tähdittämästä kesäteatterista esitetään heinäkuun aikana ainakin 16 näytöstä.

Tämä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun moninäytöksinen kesäteatteri tuodaan pesäpallostadionille. Ensimmäinen kerta se on ainakin kulttuuri ja -viihdealan moniottelijoille.

Kesäteatterin lisäksi Marjex Stadionin kesäillassa kansaa tanssittavat myös Antti Tuisku, Kaija Koo sekä myöhemmin julkistettava kolmas esiintyjä. Pesisstadion Live juhlitaan Sapsojärven kupeessa lauantaina 16. heinäkuuta.

– Marjex Stadion tulee olemaan niin urheilun, musiikin, kulttuurin kuin liike-elämänkin kohtaamispaikka numero yksi. Muutoksen alla olevat olosuhteet taipuvat jatkossa urheilun lisäksi myös kulttuuriin ja viihteen näyttämöiksi, Superjymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen visioi.

– Haluamme ehdottomasti yhdistää ihmisiä ja yrityksiä sekä tarjota niin kainuulaisille kuin Vuokatin lomalaisille monipuolisia elämyksiä kuvankauniissa miljöössä, Kuosmanen jatkaa.

Sekä kesäteatterissa että Pesisstadion Livessä tuottajat tulevat muualta Suomesta, mutta tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Superjymyn kanssa. Karrikoidusti, heinäkuun aikana Marjex Stadionilla ei ole hiljaista päivää.

– Mielenkiintoinen ja erittäin positiivinen haaste luoda uutta kulttuurielämää Sotkamon keskustan alueelle koko kesäksi, kesken parhaimman Vuokatin lomasesongin. Me odotamme Marjex Stadionille kesän aikana vähintään 60 000, jopa 80 000 kävijää, Kuosmanen vakuuttaa.

– Suurkiitokset lähtee tietysti Sotkamon kunnan suuntaan, että meillä on jatkossa omalla paikkakunnalla monipuoliseen käyttöön sopiva, tyylikäs stadion ja siten mahdollisuus monipuolistaa kesätapahtumien kirjoa Sotkamossa.

Lisätiedot ja näytöksien aikataulut löytyvät osoitteesta: www.marjexstadionteatteri.fi
Lipunmyynti tapahtuu osoitteessa: www.jymykauppa.fi

Marjex Stadionin rakennusurakka maaliskuussa.

Paraikaa Hiukkaan kohoava pesäpallostadion on jatkossa Marjex Stadion

Jymyn pitkäaikainen pääyhteistyökumppani Marjex näkyy nyt myös uudistuvan pesäpallostadionin nimessä. Marjex on sotkamolainen marja-alan yritys, joka toimittaa terveellisiä sekä maistuvia, kainuulaisia luonnontuotteita suomalaisiin koteihin ja on Suomen monipuolisin toimija.

– Pesäpallostadion on kotikylämme keskeisin maamerkki ja Marjex haluaa integroitua vahvasti Sotkamoon ja Kainuuseen. Marjex on erittäin ylpeä ja iloinen siitä, että yhteistyö valtakunnallisesti arvostetun urheilubrändin kanssa syvenee edelleen, Marjexin toimitusjohtaja Janne Naapanki kommentoi viitaten nimikkostadioniin, mutta samalla myös tuleviin kulttuuritapahtumiin.

– Jymyssä elää samankaltainen, uskalias ajattelutapa lähteä rakentamaan uutta. Marjex haluaa olla merkittävä osa tuota tarinaa.

Stadionin uudella nimikkosponsorilla on kova halu monipuolistaa ja kehittää Sotkamon tapahtumatarjotinta. Naapanki onkin ollut alusta alkaen suunnittelemassa kesäteatterin tuomista uudelle stadionille Jymyn kanssa.

– Luvassa on satavarmasti mielenkiintoinen ja tapahtumarikas kesä. Marjex Stadion tulee tarjoamaan monipuolisen ja mielenkiintoisen kattauksen huippu-urheilua ja kulttuuria.

Lisätiedot:

Mikko Kuosmanen
mikko.kuosmanen@superjymy.fi
puh. 0400 350 821

Janne Naapanki
janne.naapanki@arcticgroup.fi
puh. 050 529 8909