Miesten hallilopputurnaus näkyy alusta loppuun Pesis-TV:ssä

Miesten Halli-SM-mitaleiden ratkaisut nähdään suorina lähetyksinä Superpesiksen Pesis-TV:ssä. Lauantain ottelut kuvataan yhdellä kameralla, sunnuntain premium-lähetykset tuotetaan usealla kameralla hidastusten, selostuksen ja grafiikan kera. Miesten Halli-SM-lopputurnaus pelataan Joensuussa 9.-10.3.

Superpesis tarjoaa pesäpallon ystäville lauantain ratkaisuottelut maksutta. Alkulohkossa jokainen ottelu on tärkeä, sillä yksikin tappio voi romuttaa mestaruushaaveet. Loppuottelussa Vimpeli, Koskenkorva tai Raahe saa vastustajakseen joukkueen ryhmästä Sotkamo-Joensuu-Seinäjoki.

Sunnuntain laadukkaat premium-lähetykset tuotetaan mitaliotteluista eli SM-mitaleiden ratkaisut nähdään kokonaisuudessaan suorina Pesis-TV:ssä. Pronssiottelu pelataan klo 13 ja loppuottelu klo 16. Molemmat ottelut sisältävän paketin voi lunastaa erikoishintaan 12 euroa. Yhden ottelun hinta on 8 euroa.

Lähetyksiä voi katsella millä tahansa modernilla selaimella, kunhan internet-yhteyden nopeus on vähintään 2 Mbps. Lisätietoa Halli-SM-nettilähetyksistä löydät täältä.

Halli-SM-lopputurnauksen otteluaikataulun löydät täältä.