Miesten Superpesis näkyy ennätysmäärin Nelonen Median kanavilla

Superpesispelaajat kuuluvat Nelonen Median suosituimpiin Ruutu-kasvoihin tulevana kesänä. Ruutu-palvelu seuraa superpesiskauden etenemistä heti avauskierroksesta lähtien, kun viime vuonna kaikki viisi välieräottelua tahkonneet Raahe ja Vimpeli iskevät yhteen. Selostajana toimii läpi kesän tuttu pesisääni Anssi Ritari.

Toukokuussa suoria lähetyksiä nähdään kerran viikossa Ruutu-palvelussa. Kesäkuussa kierroksia lisätään mittariin ja kokonaistarjonta nousee kahteen suoraan otteluun viikossa. Näistä yksi nähdään sekä Ruutu-palvelussa että Nelonen Pron tv-kanavalla, toinen vain Ruudussa.

– Superpesiksen kiinnostus on koko ajan kasvussa ja on hienoa olla mukana viemässä perinteikästä kansallislajia eteenpäin. Edessä on historiallinen kausi, sillä Nelonen Pron ja Ruudun kautta on tarjolla suoria huippupesislähetyksiä enemmän kuin koskaan aikaisemmin, Nelonen Pron kanavapäällikkö Jorma Paakkari iloitsee.

– Pesäpalloväki suhtautuu lajiin niin hienolla intohimolla, että heille on erityisen palkitsevaa tarjota aiempaa enemmän lähetyksiä. Tästä on tulossa kaikin puolin upea kausi – niin kentillä, kenttien liepeillä kuin kotikatsomoissakin, Paakkari uskoo.

Miesten Superpesis on maantieteellisesti vahva sarja, jota täydentävät tulevan kesän kaupunkiottelut Helsingissä, Lappeenrannassa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Ennätyksellinen ruutunäkyvyys vahvistaa koko lajin hyvää tekemisen meininkiä ja positiivista virettä.

– Tv-näkyvyys on kaikille kotimaisille palloilusarjoille ensiarvoisen tärkeää. Ennätysmäärä lähetyksiä kertoo siitä, että Nelonen Media uskoo Superpesiksen vetovoimaan. Meidän tehtävämme on yhdessä kaikkien ottelutapahtuman osapuolien kanssa vastata odotuksiin ja pitää jatkossakin kiinni laadukkaan urheiluviihteen toteutuksesta, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi toteaa.

Ottelut julkaistaan tässä vaiheessa juhannustaukoon saakka. Joukossa on useita helmiä, kuten viime kauden välieräuusinta Raahe-Vimpeli, Pohjois-Karjalan paikallinen Kitee-Joensuu sekä klassikoksi muodostuneet finaaliparin Sotkamo-Vimpeli yhteenotot molempien kotikentillä.

Syyskauden otteluista tiedotetaan myöhemmin. Varmaa on, että naisten ja miesten Itä-Länsi-ottelut välitetään Seinäjoelta suorina lähetyksinä Ruudussa ja Nelonen Pro -kanavilla 19.-20.7.

Superpesis juhannustaukoon saakka Ruudussa ja Nelonen Pro -kanavilla

La 10.5. Raahe-Vimpeli, Ruutu
To 15.5. Kitee-Joensuu, Ruutu
Ma 19.5. Joensuu-Sotkamo, Ruutu
Ti 27.5. Seinäjoki-Raahe, Ruutu
Ti 3.6. Vimpeli-Sotkamo, 4Pro+Ruutu
To 5.6. Hyvinkää-Seinäjoki, Ruutu
Ti 10.6. Kouvola-Kankaanpää, Ruutu
To 12.6. Sotkamo-Kouvola, 4Pro+Ruutu, pelataan Helsingissä
Su 15.6. Hyvinkää-Raahe, 4Pro+Ruutu
Ti 17.6. Sotkamo-Vimpeli, Ruutu

-AH