Mikko Kuosmanen jatkaa Jymyn pelinjohtajana

Sotkamon Jymyn pelinjohtaja tulee pysymään samana kaudella 2017, kun Mikko Kuosmasen jatko joukkueen peräsimessä varmistui. Kuosmasen jatkosopimus on yhden vuoden mittainen.

Kuosmanen myöntää, että syksyinen finaalitappio jäi kaivelemaan sen verran, että jo se oli yksi syy pelinjohtajapestin jatkon kannalta. Tämä ei jää kuitenkaan ainoaksi syyksi.

– Tässä on nyt paljon nuoria jätkiä mukana, joiden elämäntilanteessa pesäpallo näyttelee suurta osaa. Kun miettii, että saa tällaisten pelaajien kanssa tehdä päivittäin töitä, niin kyllä se innoittaa, Kuosmanen hyrisee.

Kuosmanen paljastaa myös, että nuori ja nopea rinki avaa uusia pelillisiä mahdollisuuksia.

– Itse ajattelen pelin juoksutusta ja virtausta jalkojen kautta, eli keitä kotiuttajat pääsevät kotiuttamaan ja vaihtajat vaihtamaan. Ei se tarkoita, että olisit huono vaihtaja tai kotiuttaja, jos edessä on huono etenijä. Jalkojen myötä tulee paljon mahdollisuuksia.

– Tämä juoksuvoima, mikä joukkueessa nyt on, antaa paljon näytön paikkoja pelaajille tulevana kesänä. Pelitavallisessa muutoksessa on iso mahdollisuus, Kuosmanen lataa.

Sotkamon Jymyllä on tulevana viikonloppuna edessään leiriviikonloppu. Jymyn facebookissa nähdään livelähetys harjoituksista perjantaina 2. joulukuuta klo 16.

fb-live-lahetys-3c