Miljoonan näyttökerran raja rikki Jymyn YouTube-kanavalla!

SuperJymyn YouTube-videopalvelun kanava on ylittänyt miljoonan näyttökerran rajan. Kaikkia kanavan videoita on katsottu tähän päivään mennessä 1 019 563 kertaa ja kun videoita kanavalla on yhteensä 403, muodostuu katsojakeskiarvoksi yhtä videota kohden reippaat 2500 näyttökertaa.

Pikaisen katsannan perusteella Sotkamon Jymy on ensimmäinen pesäpallojoukkue, joka rikkoo tuon kyseisen haamurajan sekä neljäs urheiluseura koko Suomessa, jonka kohalla näin on käynyt. Muut miljoonan näyttökerran ylittäneet seurat ovat jääkiekon puolelta Helsingin Jokerit sekä Turun Palloseura ja jalkapallon puolelta Helsingin Jalkapalloklubi.

– Suuri kiitos tästä kuuluu aktiivisille faneille, jotka janoavat tietoa joukkueesta. Tämä on osoitus siitä, että Jymyn tekemisistä ollaan kiinnostuneita, SuperJymyn sisällöntuottaja Antti Haapasalo kiittää.

Uimarannalta tavoitettu Haapasalo muistuttaa kuitenkin seuroja pitämään myös perinteisemmät viestin välittämisen muodot mukana videoiden rinnalla.

– Video on hyvin tärkeä median muoto, mutta se pelkästään ei ketään hurskaaksi tee. Jos asia on kerrottavissa paremmin ja kiinnostavammin tekstinä tai kuvin, se kannattaa toteuttaa myös sitten niillä tavoin, Haapasalo tuumii.

Miljoonan näyttökerran ylitys tullaan huomiomaan myös videolla, kuinkas muuten.

– Seuraava Polttolinja-jakso on juhlajakso, jossa aiomme muutaman Jymyn miesten Superpesisjoukkueen jäsenen kanssa katsastaa joitain ikimuistoisia videoita vuosien varrelta, Haapasalo lupaa.

Kiitokset faneille, pesiskesä jatkuu onneksemme vielä!

miljoona_rikki_netti
-AH