Muista nämä asiat Kajaani-peliin saapuessasi!

Tämän päivän Kajaanissa pelattavan kotipelin tiimoilta on hyvä muistaa muutama asia, jotta tapahtuma saataisiin kulkemaan jouhevasti.

Muista tulla ajoissa paikalle. Kajaanin keskuskenttä on katsomorakenteiltaan pienempi, kuin Hiukan pesäpallostadion, joten kannattaa saapua hyvissä ajoin paikalle, jotta saa istumapaikan varmistettua. Portit keskuskentällä aukeavat klo 17.

Osta lippu ennakkoon. Lippu tapahtumaan kannattaa ostaa jo ennakkoon ruuhkan välttämiseksi. Lippuja ennakkoon saa Kajaanissa K-Citymarketista ja Sotkamossa Ravintola Messistä, Kahvila Murusesta ja Katinkullan vastaanotosta.

Jos mahdollista, tule pyörällä tai jalan. Kajaanin keskuskentän liepeillä ei ole paljon parkkitilaa, joten kannattaa saapua paikalle pyörällä tai kävellen, jos vain mahdollista.

Varaa käteistä. Vaikka ottelutapahtumassa on mahdollisuus maksaa kortilla, kannattaa varata käteistä mukaan, jotta maksu ripeytyisi.

Kausi- ja yrityskorttilaisten sisäänpääsy on pääkatsomon pohjoispuolen ovesta.

Vip-lipullisten sisäänpääsy on pääkatsomon eteläpuolen ovesta.

Ennen ottelua Nälkämaan laulun kajauttaa ilmoille Heikki Koskelo. Vietetään nämä asiat muistaen hauska ilta pesiksen parissa!

-AH