Muistutus fanibussiin hyppääville!

Fanibusseja on lähdössä liikkeelle Vimpelin Saarikentälle ennätyksellinen määrä! Busseja on lähdössä liikkeelle peräti 5 kappaletta, joista kolme lähtee liikkeelle Kainuusta, yksi Etelä-Suomesta ja yksi bussi Jymyfaneja lähtee kuuleman mukaan liikkeelle vielä Oulun seudulta aivan omatoimisesti!

Kainuusta ja Etelä-Suomesta lähteville faneille kerrottakoot muistutuksena aikataulu sekä muutama käytännön seikka, joiden avulla vietämme loisteliaan pesäpallopäivän!

Aikataulu Kainuusta lähteville busseille:

Kainuusta bussit lähtevät liikkeelle Sotkamon Nesteeltä lauantaina klo 9.30. Välietappi tapahtuu Kajaanissa klo 10.00, josta otetaan kyytiin Kajaanista lähteviä faneja. Matkan hinta on 20€ ja se maksetaan käteisellä lähtiessä. Liput varataan bussin matkustajille ennakkoon ja ne maksetaan myös bussissa käteisellä. Varatkaa bussiin tasaraha. Muistutuksena kaikille, että varatun katsomonosan paikat ovat varattu ensisijaisesti juuri Jymyn järjestämissä fanibusseissa matkustaville faneille!

Aikataulu Etelä-Suomen bussille:

Helsingin ja Tampereen aikataulu löytyy alta. Matkan hinta on Helsingistä ja Linnatuulesta 35€, Lempäälästä ja Pirkkalasta 30€. Muistakaa varata niin ikään tasaraha bussiin maksua varten! Muistutuksena kaikille, että varatun katsomonosan paikat ovat varattu ensisijaisesti juuri Jymyn järjestämissä fanibusseissa matkustaville faneille!

08.45 Mikonkatu, tilausajopysäkki
09.45 Linnatuuli
10.15 Lempäälä MT 34 Vaihmala (“Lempäälän ramppi”)
11-11.30 tauko Pirkkala ABC, kuljettajan vaihto
14.30-19.00 Vimpeli
22-22.30 tauko Pirkkala ABC, kuljettajan vaihto
00.45 Helsinki