Neljä jymyläistä Itä-Länsiin – Pekkiselle uran ensimmäinen arvo-ottelu

Roope Korhonen, Hannes Pekkinen ja Aapo Komulainen ovat saaneet kutsun Sotkamossa elokuun alussa pelattavaan arvo-otteluun. Kolmen pelaajan lisäksi Jymyä Itä-Länsissä edustaa Idän toisena pelinjohtajana toimiva Jussi Haapakoski.

Joukkueen nestorille, Roope Korhoselle edustustehtävä Itä-Lännessä on uran 12:s. Jymyn kapteeni Aapo Komulainen sai toista vuotta putkeen kutsun arvo-otteluun. Komulaiselle komennus on uran toinen. Jymyyn viime syksynä siirtynyt Hannes Pekkinen sen sijaan tulee pelaamaan uran ensimmäisen miesten Itä-Lännen kotistadionillaan. Jussi Haapakoskelle pelinjohtotehtävä Itä-Lännessä on valmentajauran 8:s.

Korhonen on jo usean vuoden ajan todennut, että haluaa pyhittää harvinaislaatuisen vapaan viikonlopun perheelle ja vapaa-ajalle, mutta jättänyt lausunnoissaan takaportin auki mahdollisesti Sotkamossa pelattavalle Itä-Lännelle. Voitanee liki varmuudella todeta, että kyseinen Itä-Länsi-ottelu tulee olemaan Korhosen menestyksekkään uran viimeinen, joten nyt kannattaa saapua lehtereille kannustamaan Roope, Aapo, Hannes ja Idän joukkue voittoon.

Hanki liput Itä-Länteen Tickermasterin lippukaupasta!

Itä-Lännen otteluohjelma:

Perjantai 4.8.2023

Klo 13:30 Poikien 65. Itä-Länsi-ottelu
Klo 18:00 Sotkamon Jymy – Manse PP, Tampere (runkosarjaottelu). Liput Jymyn kotiotteluihin täältä!

Lauantai 5.8.2023

Klo 11:00 Tyttöjen 46. Itä-Länsi-ottelu
Klo 16:00 Naisten 61. Itä-Länsi-ottelu

Sunnuntai 6.8.2023

Klo 13:00 Miesten 88. Itä-Länsi-ottelu