Niko Korhonen allekirjoitti jatkosopimuksen!

Vuodesta 2010 alkaen miesten Superpesiksessä urakoinut Niko Korhonen on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Sotkamon Jymyn kanssa. Korhosen aiempi sopimus ulottui syksyyn 2019, mutta uuden jatkosopimuksen myötä tänä vuonna 27 vuotta täyttävä pelimies nähdään Jymyn väreissä ainakin vuoteen 2021 saakka.

Urallaan 229 runkosarjaottelua pelannut Jymy-kasvatti nauttii pelaamisesta.

– Mukava tilanne kauttaaltaan. Harjoituskausi on taittunut jo kevääseen ja tämä jatkosopimus rauhoittaa myös omaa tilannetta. Pystyy ajattelemaan ja suunnittelemaan eteenpäin pidemmällä tähtäimellä, tuoreen jatkosopimuksen allekirjoittanut Korhonen kommentoi.

Korhonen nousi Jymyn edustusjoukkueeseen juuri vuonna 2011, minkä jälkeen hän saikin maistaa menestystä joukkueen kanssa oikein roppakaupalla, sillä viisi ensimmäistä vuotta Superpesiksessä päättyi mestaruusjuhliin ja kylmiin kylpyihin Sapsojärvessä. Voittaminen, ja paluu mestaruuskantaan onkin Korhosen mielissä päätavoite.

– Voittaminen on ehdottomasti kirkkain tavoite. Kyllä se on niin, että aina kun pukee Jymyn peliliivin päälle, niin joka jätkä tiedostaa mikä se tavoite on.


Niko Korhonen on ollut keskeisiä hahmoja Jymyn polttolinjassa jo usean kauden ajan.

Joulukuussa tiedotimme myös Niilo Piiponniemen jatkosopimuksesta!

”Pelihalut on jo kovat!”

Pitkä, pitkä talvikausi alkaa olla jo voiton puolella, sillä Halli-SM-alkuturnaus pelataan jo tulevana viikonloppuna. Lokakuun alusta alkanut rupeama alkaa siis saada jo kosketuksia peliin, mikä on tietenkin pelaajien mieleen.

– Kliseisesti, nälkä kasvaa syödessä. Tässä on nyt vaivihkaa alkanut katselemaan jo viimekesäisiä pelejä. Kyllä tässä pelihalut on jo kovat.

– Onneksi on saanut pelata jo muutaman harjoitusottelun ja edessä on alkuturnaus (Halli-SM), missä jo vähän enemmänkin panosta, niin varmasti antaa hyvää sytykettä, Korhonen jatkaa.


Tulevana viikonloppuna pelataan Ouluhallissa Halli-SM-alkuturnaus.

Viikonlopun tavoitteena lopputurnauspaikan saavuttaminen.

– Pelihän on peliä ja parasta harjoitusta, joten kyllä meillä on tavoitteena maksimoida talven hallipelien määrä. Pelit kuitenkin näyttää aina suuntaa sille, mitä ollaan harjoiteltu ja sen pohjalta voidaan tehdä analyysiä siihen, mitä harjoitusympäristöissä tehdään vielä ennen kauden alkua, Korhonen päättää.

Niko Korhosen pelaajakortin näet täältä!

Kuvat ja teksti: Olli Korhonen
Artikkelikuva: Jussi Korhonen