Noususuhdanteinen Koskenkorva vieraaksi Hiukkaan

Sotkamon Jymy – Koskenkorvan Urheilijat, sunnuntaina 26.7. klo 17

Jymyn tiukka ottelutahti jatkuu kotiottelulla sunnuntaipäivänä, kun Koskenkorvan Urheilijat saapuu vieraaksi Hiukan pesäpallostadionille. Pisteet ovat Sotkamon Jymylle runkosarjan lopun kannalta hyvin tärkeitä, sillä neljässä edellisessä pelissä tappioita on tullut kolme kappaletta. Sarjakärki Joensuu on tällä hetkellä kahdeksan pisteen päässä, tosin Jymyllä on kaksi peliä vähemmän pelattuna.

Vaikka tässä vaiheessa runkosarjaa pisteiden ja sarjasijoitusten tuijottelu alkaa käydä herkulliseksi, on pelinjohtaja Mikko Korhosen mukaan Jymyn tavoitteena ennemminkin pelien kautta kehittyminen.

– Minä en lähde pisteiden kautta tätä päivää peilaamaan. On hyvin yhdentekevää onko siellä vastassa sarjajumbo vai ei, Voitto pitää tänään ottaa, Korhonen täräyttää.

– Kaksi viimeistä peliä on ollut oikeaan suuntaan. Hetken tuntui siltä, että joukkue olisi ansainnut Joensuussa enemmänkin, mutta lopputulosta täytyy kunnioittaa. Pelissä oli kuitenkin hyvää draivia, Korhonen muistuttaa.

Roope Korhonen löi neljä juoksua perjantain ottelussa Joensuuta vastaan ja hän kantaa kultakypärää tänään kotipelissä.

Roope Korhonen löi neljä juoksua perjantain ottelussa Joensuuta vastaan ja hän kantaa kultakypärää tänään kotipelissä.

Vastustaja Koskenkorvan Urheilijat on kärsinyt kauden aikana loukkaantumisista, mutta joukkueen käyrä on ollut viime aikoina noususuhdanteinen. Se on neljästä edellisestä pelistään napannut kaksi voittoa Pattijoesta ja ja Kiteestä, minkä lisäksi sen onnistui viedä jakso Hyvinkään Tahkolta. Ainoa pisteetön peli tuli varsinaisessa myötätuulessa tällä hetkell purjehtivaa, yllättäen pudotuspelien kotiedusta taistelevaa Alajärveä vastaan.

– Kausi on ollut Kossulta paljon alle heidän kykynsä. Viime pelit ovat näyttäneet, että porukassa on paljon hyvää ja rutkasti vaarallisuutta. Sen suhteen ei ole mitään vaaraa, että joukkue pelaisi peliä etukäteen sarjataulukon kautta, Korhonen kertoo.

Pieniä muutoksia Jymyn kokoonpanoon on kuitenkin tulossa. Myös vastustaja on scoutattu tarkkaan läpi.

– Numerot yksi ja kaksi (Jouni Koskela ja Juuso Myllyniemi) ovat pelanneet hyvillä prosenteilla ja Tuomas Tallbackan mukaantulo on myös parantanut tilanteen rakentamista. Tietenkin myös Jere Dahlström jokerina voi ratkoa yksin pelejä, Korhonen ennakoi.

Sotkamon Jymy ja Koskenkorvan Urheilijat kohtaavat Hiukan pesäpallostadionilla tänään sunnuntaina klo 17. Liput voit ostaa ennakkoon JymyKaupasta, johon pääset tästä linkistä.

Osallistu Perfect Finnish -kisaan:

Osallistu Perfect Finnish –lahjakorttien arvontaan.
 Kilpailun järjestää LähiTapiola Kainuu-Koillismaa yhteistyössä Sotkamon Jymyn kanssa.

Kisapalkinnot:

Ilmoittautumisajan päätyttyä arvotaan 3 voittajaa, jotka saavat Perfect Finnish -lahjakortin (arvo n. 40 €). Lahjakortilla voit itse valita sopivan lahjan itsellesi osoitteessa: www.perfectfinnish.fi

Osallistuaksesi kisaan sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.
Kisa on käynnissä 17.7.-10.9.2015. Arvonta suoritetaan 11.9.2015 ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Lisäksi voittajien nimet julkaistaan Sotkamon Jymyn ottelussa 12.9.2015.


Osallistu kisaan tästä!