Odotettu Pesis Talk Show täyttää kevään pesiksellä

Viime keväänä lämpimän vastaanoton saanut Pesis Talk Show tuo pesispuheen jokaiseen kotiin myös tänä keväänä. Julkaisemme kevään aikana 10 uunituoretta jaksoa, joissa pureudutaan asiantuntijaraadin rankkaamiin joukkueisiin sekä pelaajiin.

Studiossa vakiokasvoina nähdään pesisfilosofi Mikko Kuosmanen, pesisanalyytikko Olli Koski sekä studioisäntänä häärivä Olli Korhonen. Ohjelmasarjassa pureudutaan jokaiseen miesten superpesisjoukkueeseen ja tällä kertaa keskustelu velloo vain ja ainoastaan joukkueiden ja pelaajien ympärillä.

Kuten viimekin keväänä, studion väki perkaa läpi 11 hengen asiantuntijaraadin muodostamaa analyysiä tulevan kauden voimasuhteista. Asiantuntijaraadin jäsenet ovat eri puolilta Suomea ja työskentelevät pesäpallon parissa erilaisissa rooleissa.

– Viime keväänä Pesis Talk Show sai erittäin lämpimän ja positiivisen vastaanoton. Kansallispelin ympärillä on tilausta tämänkaltaiselle sisällölle, joten sellaisen tuottaminen pesiskansalle tuntuu jopa velvollisuudelta, mukavalta sellaiselta, studioisäntänä toimiva Korhonen taustoittaa.

Pesäpallokauden aloitusta jouduttiin siirtämään tänäkin keväänä, joten nyt on oivallista aikaa valmistautua tulevan kauden voimasuhteiden ruotimiseen ennen kuin joukkueet vihelletään kiilaan ensimmäisen kerran.

Ensimmäinen jakso julkaistaan tulevana sunnuntaina, jonka jälkeen jaksot esitetään tiistaisin ja torstaisin ensiesityksenä Jymyn YouTube-kanavalla aina klo 19.

– Toivottavasti tuleva, odotettu tuotantokausi sammuttaa edes osittain kovimman pesisnälän ennen kauden alkua.

YouTubessa julkaistavat jaksot julkaistaan ensiesityksenä, jolloin ihmiset voivat kommentoida studiossa esitettyjä mielipiteitä ja näkemyksiä toisilleen YouTuben omassa chatissa. 

Avausjaksossa käydään läpi viime kauden lopputulemaa ja asetellaan suuntaviivoja tulevaan kauteen, minkä jälkeen suurennuslasin alle otetaan joukkueet ja pelaajat.

Jaksojen julkaisuaikataulu:

Su 25.4. klo 19 Avausjakso – Jakso 1
ti 27.4. klo 19 Joukkueranking 14-15 ja lukkarit – Jakso 2
to 29.4. klo 19 Joukkueranking 12-13 ja etukentät – Jakso 3
ti 4.5. klo 19 Joukkueranking 10-11 ja polttolinja – Jakso 4
to 6.5. klo 19 Joukkueranking 8-9 ja kopparit – Jakso 5
ti 11.5. klo 19 Joukkueranking 6-7 ja kärkietenijät – Jakso 6
to 13.5. klo 19 Joukkueranking 4-5 ja vaihtajat – Jakso 7
ti 18.5. klo 19 Joukkueranking 3 ja jokerit – Jakso 8
to 20.5. klo 19 Joukkueranking 2 ja pelinjohto – Jakso 9
ti 25.5. klo 19 Joukkueranking 1 ja parhaat/seuratuimmat pelaajat – Jakso 10

Pesis Talk Show alkaa sunnuntaina!