OP Kevytyrittäjä -palvelu ja Superjymy yhteistyöhön – ”uudenlainen tapa tehdä töitä!”

Sotkamon Jymyn ottelutapahtumien henkilöstössä tulee ensi kaudella työskentelemään OP Kevytyrittäjiä. Erityisesti kevytyrittäjien kädenjälkeä nähdään ottelutapahtuman ja TV-tuotannon digitaalisten työtehtävien parissa. OP Kevytyrittäjä -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää.

Superjymyn tarjoamat työtehtävät kansallispelin kilpailukaudella painottuvat ottelutapahtumien ympärille, ja ovat keikkaluontoisia. OP Kevytyrittäjä -palvelu on selkeä ja helppokäyttöinen, matalan kynnyksen hyppy kohti yrittäjyyttä, joka sopii erinomaisesti edellä mainitun kaltaisiin työtehtäviin.

Sen lisäksi, että OP kevytyrittäjälle jää palkasta käteen jopa 20 % enemmän kuin palkansaajana, hoitaa OP Kevytyrittäjä -palvelu kaikista raskaimmat yrittäjyyteen liittyvät paperityöt. Toisaalta kevytyrittäjät saavat käyttöönsä myös yrittäjyyden hyödyt.

– Jokainen voi olla yrittäjä, on OP Kevytyrittäjän missio. Olemme iloisia, että Sotkamon Jymy luottaa meihin kumppanina, takaamme jokaiselle saumattoman kokemuksen yrittäjyyden aloittamisesta, sen kasvuun. Uskon palvelumme olevan nappivalinta tällekin kohderyhmälle ja tiimimme saa aidosti energiaa jokaisesta yrittäjyyden taipaleelle auttamastamme henkilöstä, OP Kevytyrittäjän johtaja Markus Sarja kommentoi yhteistyötä.

OP kevytyrittäjä -palvelun hyödyntäminen ottelutapahtumien henkilöstön keskuudessa helpottaa myös Superjymyn arkea kilpailukauden kiireiden keskellä. Pesäpallon ohella Superjymy järjestää Sotkamossa ja Vuokatissa myös erilaisia viihde- ja kulttuuritapahtumia, joissa kevytyrittäjyyden hyödyt tulevat niin ikään esiin.

– OP Kevytyrittäjä -palvelu tulee helpottamaan ja nopeuttamaan asioiden hoitamista, eikä sido meidän käsiä entiseen tapaan, Superjymy Oy:n markkinointipäällikkö Olli Korhonen toteaa.

Jymyn omien, Ruudussa näytettävien TV-lähetysten tuottajana toimiva Korhonen huomauttaa, että työtä tehdään nykyisellään hyvin kirjavasti ja moniulotteisesti.

– Työntekeminen on jo muuttunut ja tulee muuttumaan, mihin vaikuttaa tietysti työntekijöiden elämäntilanteet ja toisaalta työnantajan tai tilaajan tarpeet. OP Kevytyrittäjä -palvelu antaa mahdollisuuden laajentaa työnteon tapoja.

OP Kevytyrittäjiä nähdään Jymyn kotiotteluissa erityisesti TV-tuotannon parissa.

Superjymyn TV-tuotannossa ja ottelutapahtuman erilaisten elementtien parissa työskenteli jo viime kesänä useita nuoria aikuisia. Ennen kaikkea he olivat erittäin kiinnostuneita esimerkiksi TV-tuotannosta, kuvaamisesta, digitaalisten pintojen ohjaamisesta sekä DJ:n tehtävistä. Kenties osa heistä suuntaa myöhemmin myös opiskelemaan kyseistä alaa.

– Nämä työtehtävät ovat jo perusluonteeltaan hyvin yrittäjämäisiä ja projektiluonteisia. Superjymynä ollaan erittäin iloisia siitä, että saadaan antaa mahdollisuuksia tietyistä työtehtävistä kiinnostuneille. OP Kevytyrittäjä -palvelu luo heille mahdollisuuden tarjota osaamistaan myös muualle nyt tai tulevaisuudessa, Korhonen korostaa.

OP Kevytyrittäjä -palvelu mahdollistaa kevytyrittäjälle myös ansainnan suunnittelua ja opettaa hyvällä tavalla vastuunkantamista.