Otteluennakko: Jalkavoimainen Kiri Hiukkaan

Tänään sunnuntaina Hiukan pesäpallostadionille vieraaksi saapuva Jyväskylän Kiri on aivan erilainen joukkue Pattijokeen verrattuna. Lyöntivoimainen Pattijoki oli ajoittain pulassa vähäisen huippuetenijämääränsä vuoksi, mutta Jyväskylällä tilanne on toisenlainen; joukkueessa nopeita etenijöitä riittää.

– Ominaisuuspuolta kun katsoo, niin Pattijoella ja Jyväskylällä on aivan erilaiset joukkueet. Jyväskylä niittaa mainetta enemmänkin juoksuvoimaisena porukkana, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen kertoo.

Potentiaalia omaavan joukkueen kausi ei ole onnistunut aivan odotusten mukaisesti. Tähän mennessä nähty Kiri ei ole kuitenkaan sitä, mitä joukkueesta parhaimmillaan voi saada irti. Mailataituri Hannu Kiukkosen loukkaantuminen ei voi olla näkymättä joukkueen otteissa, vaikka Kiri kyllä ottikin hienoisen yllätysvoiton Alajärven Ankkureista torstaina.

– Kiukkosen loukkaantuminen on vienyt ison syömähampaan joukkueelta, sillä isoa rooliahan hälle oli kaavailtu, Korhonen tuumii.

Sotkamon Jymyn Roope Korhosella on kultakypärä päässään nyt kolmatta peliä peräjälkeen.

Sotkamon Jymyn Roope Korhosella on kultakypärä päässään sunnuntainakin, nyt jo kolmatta peliä peräjälkeen.

Kiukkosen lisäksi Juho Määttälä on sairastuvalla reisivamman vuoksi.

– Kiri on sinnikäs ja yritteliäs porukka. Aina kun joukkueella on voitto alla, niin se lisää kyllä vielä itseluottamusta, minkä lisäksi Kiri-ikoni Timo Rautiainen on tarttunut viuhkaan, Korhonen tietää kertoa.

Sotkamon Jymyn ja Jyväskylän Kirin välinen ottelu pelataan Sotkamossa Hiukan pesäpallostadionilla sunnuntaina klo 17.

Liput ennakkoon:

Sotkamo: Intersport Piipponen
Vuokatti: Holiday Club Katinkulta, Break by Sokos hotel Vuokatti
Kajaani: K-Citymarketin infopiste

-AH