Otteluennakko: Jymy janoaa pisteitä Hippokselta

Sotkamon Jymy kohtaa sunnuntaina Jyväskylän Kirin vieraskentällä Jyväskylän Hippoksella. Alkukaudesta rämpinyt kiri on hienoisessa nosteessa voitettuaan Hyvinkään Tahkon jaksoin 2-0 ja nipistettyään Joensuulta jakson Helsingin Meilahdessa pelatussa ottelussa.

Jymy tätä vastoin koki kauden ensimmäisen tappionsa keskiviikkona Koskenkorvalle. Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen olikin käynyt joukkueen kanssa tarkoin läpi tarkennettavat asiat, jotta joukkue saisi haalittua pisteitä Jyväskylästä.

– Takaisin voittokantaan, siinä on ison kuvan ajatus. Peli on armoton, jos tilanteita ei pelata loppuun asti, Korhonen lataa.

– Voitetaan tilanteita, voitetaan vuoroja, voitetaan jaksoja, voitetaan otteluita, hän listaa.

Koskenkorvaa vastaan pelattu otteli oli heti seuraavana päivänä Vimpeliä vastaan pelatun kärkikamppailun jälkeen, minkä Korhonen myönsi vaikuttaneen joukkueen peliesitykseen.

– Ainahan tuplareissuilla valmistautuminen on erilaista ja haastavampaa kuin tavallisesti. Tämä oli hyvää oppia ja ammennamme tästä juttuja tulevia tuplareissuja varten

"Mä olen Sotkamon Jymyn fani. Mä olen aina Immon ja Kostin puolella." – 3-vuotias Maximus tuli tsemppaamaan Jymyä viime viikolla kärkiotteluun Vimpeliin.
”Mä olen Sotkamon Jymyn fani. Mä olen aina Immon ja Kostin puolella.” – 3-vuotias Maximus tuli tsemppaamaan Jymyä viime viikolla kärkiotteluun Vimpeliin.

Hienosäätöä luvassa

Jyväskylässä pelattavassa ottelussa lisäväriä tuo uudistunut Hippoksen pesäpallostadion, jossa profiilia on nostanut niin katsomorakenteet, kuin itse tekonurmikin; Vanha nurmi huusikin jo ehdottomasti eläköitymistä.

Uusi alusta on Jyväskylässä tervetullut uutuus, mutta ensimmäisenä suvena se tuo vielä oman lisämausteensa peliin, uusi nurmi kun on vielä varsin pehmeä verrattuna sisäänajettuun. Tämän on myös Jymy huomioinut.

– Erilaiset olosuhteet huomenna tuovat varmasti oman erityispiirteensä huomiseen koitokseen: uudella kentällä näpit tussahtelee eivätkä tahdo vieriä, minkä lisäksi pomput ovat poissa käytöstä, Korhonen ennakoi.

Tämän lisäksi muitakin hienosäätöjä on tiedossa.

– Pieniä kokoonpanomuutoksia on tulossa, toteaa Korhonen salaperäisenä.

HUOM.! TÄMÄN PÄIVÄINEN PELI EI OLE KUULTAVISSA KAJAUKSELTA. Pahoittelemme virheellistä informaatiota.

-AH