Otteluennakko: Mehtimäellä tiedossa sähköinen pesisilta

Joensuun Maila on yksi tämän kesän mielenkiintoisimpia joukkueita. Siirtomarkkinoilla vahvistunut Joensuu sai riveihinsä mm. Sami Joukaisen, Jonne Kemppaisen ja Jouni Itävalon ja pelinjohtajaksi värvättiin kainuulaisille tuttu ”pesisproffa” Janne Vuorinen.

Hallimestaruuden voittanut Joensuu ilmoittautui mukaan Superpesiksen kärkikamppailuun ja Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen myöntää, että Joensuun kohtaamista on odotettu, hallissa kun joukkueet eivät kertaakaan kohdanneet.

– Joensuu on eittämättä erittäin mielenkiintoinen ja haastava vastus meidän porukalle ja tulee aiheuttamaan lisävärinää meissä. Puitteet hienolle pesäpallo-ottelulle ovat olemassa, Korhonen kertoo.

Joensuun kotiutusarsenaali kestää vertailua mihin joukkueeseen tahansa. Kolme kovaa nimeä (Aleksi Rautiainen, Sami Joukainen ja Juha Niemi) osaavat kyllä lyödä miestä kotiin, mutta ongelmaksi Joensuulla on kauden ensimmäisissä peleissä osoittautunut tilanteiden rakentelu.

– Joensuun tilanteen tekeminen on kysymysmerkki. Päätilanteentekijät ovat kyllä kiinniotettavissa ja heihin meidän onkin keskityttävä, Korhonen pohtii.

Toni Kohosen lukkaripeli nousee tärkeäksi osatekijäksi Joensuun tilannemäärän kuriin saamisessa. Kohonen siirtyi kautta aikain pesispörssitilaston kärkeen lauantaina Hyvinkäällä.
Toni Kohosen lukkaripeli nousee tärkeäksi osatekijäksi Joensuun tilannemäärän kuriin saamisessa. Kohonen siirtyi kautta aikain pesispörssitilaston kärkeen lauantaina Hyvinkäällä.

20140317_KajausLive_netti uusi

Sotkamon Jymyn huominen vieraspeli Joensuussa Mehtimäen pesäpallostadionilla on kuultavissa kaikilla Radio Kajauksen taajuuksilla sekä Kajauksen nettiradiossa, johon pääset tästä linkistä.

Ottelun selostaa Hiukan violettioranssi ääni; Joni Lauronen!

Itse peli alkaa klo 18 ja ennakkotunnelmia on kuultavissa 17.30 lähtien.

-AH