Otteluennakko: Sarjan musta hevonen isännöi Jymyä

Jymy matkustaa sunnuntaina Kiteen Pallon vieraaksi Rantakentälle. Kitee on aloittanut kesän sähäkästi: se on sarjassa kolmantena kaksi ottelua toisena olevaa Vimpeliä vähemmän pelanneena ja ottelun sarjakärjessä olevaa Jymyä vähemmän pelanneena. Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen myöntää Kiteellä piilevän menestyspotentiaalin.

– Minun papereissani Kitee on musta hevonen tähän sarjaan. Kun runkosarja päättyy niin tulee oleman yllättävän korkealla, Korhonen uskoo.

– Kiteellä on sellaisia elementtejä kuin voittavassa joukkueessa pitää olla. Lukkari Toni Laakso on nostanut tasoaan ja tällä hetkellä uhkuu itseluottamusta, Latvaloiden (Jukka ja Matti), Jussi Hurskaisen ja Sami Partasen lisäksi, Korhonen jatkaa.

Roope Korhosen lyönti on osunut keskelle keppiä ensimmäisten otteluiden aikana. Roope johtaa lyöjätilastoa 15:llä lyödyllä juoksulla.
Roope Korhosen lyönti on osunut keskelle keppiä ensimmäisten otteluiden aikana. Roope johtaa lyöjätilastoa 15:llä lyödyllä juoksulla.

Korhosen mukaan iskun paikka löytyykin tulikuuman Laakson sekä kumurapainotteisen kotiutusosaston ulkopuolelta, Kiteen kärkikaksikosta.

– Kyllä meidän pitää iskeä tilanteen rakenteluun, eikä päästää heitä pelaamaan kumurapeliään. Ennen Laaksoa jo isketään, ketä siinä sitten onkaan, Korhonen tuumii.

Mahdollinen hyvä lyöntikeli antaa mahdollisuuden juoksuiloittelulle. Roope Korhonen on lyönyt neljässä pelissä 15 juoksua, joten alkukaudesta Kiteen tiukasti toiminut ulkopeli (8 päästettyä juoksua) joutuu todelliseen testiin.

20140317_KajausLive_netti uusi

Ottelu kuullaan Radio Kajauksen aalloilta sekä Kajauksen nettiradiosta tästä linkistä. Ottelun selostaa violettioranssi ääni Joni Lauronen.

-AH