Otteluennakko(ko?): Seinäjoen kautta Itä-Länsi -tauolle

(Tuotesijoittelu saattaa sisältää otteluennakkoa.)

Tästä oli tulla tiukkaan analysoiva otteluennakko, mutta ottaen huomioon sen, että joukkueet ovat kohdanneet välisarjassa jokunen tovi sitten, eikä voimasuhteet ole merkittävästi muuttuneet, päätimme omistaa tämän otteluennakon tulevan Itä-Lännen (ensi viikonloppuna Seinäjoella) romantisoinnille.

Tärkeintä, mitä pesisihmisen tulee tämän päiväisestä Seinäjoen ja Sotkamon välisestä kohtaamisesta tietää on se, että joukkueet ovat sijoilla viisi ja yksi (ennätyksellisen tasainen sarjan keskikasti kiharoitui entisestään Seinäjoen voitettua Vimpelin Saarikentällä sunnuntaina, katso sarjatilanne täältä). Tämän lisäksi on hyvä tietää, että ottelu radioidaan ja se kuullaan Radio Kajauksen aalloilta sekä nettiradiosta.

20140317_KajausLive_netti uusi

Itä-Länsi, tuo suomalaisen urheilukentän helmi, ainutlaatuinen arvo-ottelu Suomen suvessa. Sivustollamme on ollut tapana fiilistellä pesäpalloaiheisten musiikkikappaleitten parissa, eikä tämä kerta tuota siihen poikkeusta.

Jos Superpesistunnari kuuluu erottamattomasti Superpesis-ottelun tapahtumaan, kuuluu tämä seuraava kappale olennaisesti Itä-Länsi -tapahtumaan. Hyvät naiset ja herrat: Tässä pelataan länttä ja itää!

Ai että.

Tästä päästäänkin löyhällä aasinsillalla itse asiaan: Jymyn uudet fanituotteet ovat parahiksi Itä-Lännen aatoksi nettisvuillamme katalogimaisesti nähtävillä! Päivitä garderoobisi Itä-Länsiä varten (jos toimit äärimmäisen nopeasti) tai herkuttele ajatuksella, että kun palaat reissun päältä, odottaa runkosarjan viimeistä kolmannesta varten postilaatikossa uunituore Jymy-snapback, t-paita tai kenties jopa fanipaita! Ah violettioranssia autuutta!

Olemme tänä vuonna keränneet yhteen asustekokonaisuuksia. Osta pukineet yksin tai erikseen!

JYMY9_pieni

Uudet fanituotteet löydät esimerkiksi tästä linkistä.

Illan pelin myötä siirrytään samalla Itä-Länsi -tauolle. Seuraava Jymyn peli on viikon päästä torstaina 24.7. klo 18 Hiukan pesäpallostadionilla Joensuun Mailaa vastaan.

-AH