Pehmolelut lentävät kentälle sunnuntaina Hiukassa!

Jymyn ensimmäisen juoksun syntyessä kaikilla katsojilla on jälleen mahdollisuus tehdä hyvää kainuulaisten lasten eteen heittämällä kentälle pehmoleluja, jotka sitten lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta eteenpäin kainuulaisille lapsille. Pehmoja on joka vuosi kerätty huima määrä ja niistä jokainen on löytänyt uuden kodin. Varustaudu siis mukaan kera pehmolelun!

Perinteinen JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelu pelataan tulevana sunnuntaina Hiukassa, jolloin vastakkain pelaavat ensimmäisessä puolivälieräottelussa Sotkamon Jymy ja Seinäjoen JymyJussit. Ottelu alkaa klo 15 ja sitä ennen Hiukan pesäpallostadionilla järjestetään klo 13-15 perheen pienimmille suunnattu tapahtuma, jossa lapset pääsevät hyppimään pomppulinnassa, testaamaan onnenpyörää ja maalauttamaan kasvonsa. Mukana menossa nähdään myös erinäköisiä ja -kokoisia maskotteja lapsia viihdyttämässä.

Kentällä myös Terrafamen tarjoama keittolounas 1300:lle nopeimmalle klo 13.30 alkaen! Samalla kenttäalueella järjestetään Terrafamen kalustoesittely.

Tervetuloa tekemään yhdessä hyvää!