Pehmolelut lentävät sunnuntaina – tehdään yhdessä hyvää!

Jymyn ensimmäisen juoksun syntyessä kaikilla katsojilla on jälleen mahdollisuus tehdä hyvää kainuulaisten lasten eteen heittämällä kentälle pehmoleluja, jotka sitten lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta eteenpäin kainuulaisille lapsille. Pehmoja on joka vuosi kerätty huima määrä ja niistä jokainen on löytänyt uuden kodin. Varustaudu siis mukaan kera pehmolelun!

Itse lahjoituskohde tänä vuonna on kainuulaiset syöpäpotilaat. Katso alta video, mitä lahjoitussumalla hankitaan! JymyHyvä-ottelu on ilmaisottelu, joten saapukaamme paikan päälle sankoin joukoin!

Perinteinen JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelu pelataan tulevana sunnuntaina Hiukassa, jolloin vastakkain pelaavat ensimmäisessä puolivälieräottelussa Sotkamon Jymy ja Koskenkorvan Urheilijat. Ottelu alkaa klo 16 ja sitä ennen Hiukan pesäpallostadionilla järjestetään oheisohjelmaa lapsiperheille. Mukana menossa nähdään myös erinäköisiä ja -kokoisia maskotteja lapsia viihdyttämässä.

Ottelun ensimmäisen jakson päätteeksi julkistetaan myös JymyJetin huutokaupan lopputulos. Jos uniikki Jymyn väreissä viilettävä vesijetti kiinnostaa, niin lue lisää täältä ja jätä huutosi!

Tervetuloa tekemään yhdessä hyvää!