Pesisstadion Live 2022 tuo supertähdet Hiukan pesäpallostadionille – pääesiintyjinä Kaija Koo ja Antti Tuisku!

Ensi kesänä järjestettävä Pesisstadion Live tuo kotimaiset huippuartistit Hiukan pesäpallostadionille lauantaina 16. heinäkuuta. Monivuotiseksi kaavailtu ja ennennäkemätön Pesisstadion Live järjestetään kesällä 2022 Hiukan pesäpallostadionin lisäksi myös Hyvinkään Pihkalassa ja Imatran Ukkoniemen pesäpallostadionilla. Ensi kesän Pesisstadion Liven esiintyjinä nähdään supertähdet Antti Tuisku ja Kaija Koo sekä myöhemmin julkaistava kolmas esiintyjä. Lipunmyynti tapahtumiin on alkanut Ticketmasterissa. 

Warner Music Liven tuottamat tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten pesäpalloseurojen kanssa. Pesisstadion Live -konserttien lanseeraaminen osuu hyvin myös maailman suomalaisimman urheilulajin ensi vuoden satavuotisjuhlien ohjelmaan. Pesäpallostadionit tarjoavat loistavat miljööt isojen konserttien järjestämiselle.

– Olemme keskustelleet pitemmän aikaa Warner Music Liven kanssa ison konsertin järjestämisestä Sotkamossa. Jymy on erittäin innokkain mielin mukana tuomassa sekä uutta tapahtumakonseptia että viihdemaailman supertähtiä Hiukan uudistuvalle stadionille. Pesisstadion Live on erinomainen lisä kansallispelimme 100-vuotisjuhlakauteen, ilakoi Superjymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen.

– Uusi stadion antaa loistavat puitteet järjestää musiikki- ja viihdetapahtumia Hiukassa jatkossakin, mikä taas tuo säpinää myös Sotkamon kesäiseen tapahtumakalenteriin. Meillä on tavoitteena järjestää stadionilla erilaisia tapahtumia ja tämä on nyt alkusoittoa tavoitteeseen liittyen, Kuosmanen jatkaa.

– Saimme idean toteutukseen Yhdysvalloista, missä baseball-areenoita on onnistuneesti hyödynnetty isojen konserttien järjestämiseen jo vuosia. Ajattelimme, että pesäpallostadionit toimivat vähintään yhtä hyvin! Idea sai heti kannatusta sekä mukaan kysytyiltä artisteilta että paikallisilta pesäpalloseuroilta. On ollut mahtavaa lanseerata Suomeen uutta konseptia hyvässä yhteishengessä paikallisten pesäpalloseurojen kanssa, toteaa Pesistadion Live -konserttien promoottori Timo Isomäki

Pesisstadion Live 2022 -konserttien päivät ja paikat alla: 

PESISSTADION LIVE 2022
Kaija Koo ja Antti Tuisku
+ special guests

La 11.6.2022 Hyvinkää
Pihkalan pesäpallostadion
La 16.7.2022 Sotkamo
Hiukan pesäpallostadion
La 20.8.2022 Imatra
Ukkoniemen pesäpallostadion

Liput alk. 59,90€
VIP-liput alk. 119,00€
www.stadionlive.fi

Yhteistyössä Warner Music Live, Extra Large Music, Pesäpalloliitto, Hyvinkään Tahko, Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy. Konsertit ovat osa Pesäpalloliiton 100-vuotisjuhlavuotta.