Pohjola Sairaala ja Sotkamon Jymy jatkavat yhteistyötä!

Pohjola Sairaala ja Sotkamon Jymy jatkavat ja tiivistävät yhteistyötään. Yhteistyökumppanina Pohjola Sairaala turvaa Jymyn pelaajien nopean hoitoonpääsyn ja vamman sattuessa heidän huippuammattilaiset hoitavat pelaajat jouhevasti takaisin pelikentille.

Jymyn perspektiivistä yhteistyökumppanuuden tärkein palanen on nopea, tehokas ja suoraviivainen tapa toimia, mikäli jotain sattuu.

– Urheilijalähtöisesti ajateltuna tämä on erittäin tärkeä tuki. Vammojen nopea hoidon aloitus lyhentää toipumisjaksoa ja näin loukkaantuneet urheilijat pääsevät harjoittelemaan sekä pelaamaan lyhyemmässä ajassa. Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen kommentoi.

Niin ikään Pohjola Sairaalassa ollaan innoissaan yhteistyön jatkumisesta. Heidän tavoitteena on olla omalla sektorillaan edelläkävijä urheiluseurojen keskuudessa.

– Viime keväänä saimme yhteiselle matkallemme lentävän lähdön ja pääsimme tutustumaan toistemme toimintatapoihin. Saatujen kokemusten perusteella meille oli selvää, että haluamme olla Jymyn matkassa myös jatkossa, Oulun yksikönpäällikkö Soila Pajula-Mattila taustoittaa.

Urheilujoukkueen näkökulmasta yhteistyö Pohjola Sairaalan kanssa säästää paljon aikaa ja vaivaa, koska koko hoitoprosessi toimii yhden katon alla ja siitä vastaa ammattilaisorganisaation huippuosaajat. Viime kaudellakin useat Jymyn pelaajat hyödynsivät palvelua kesken kiivaimman kilpailukauden.

Pesäpalloilijoiden harjoittelu on hyvin kokonaisvaltaista ja itse pelaaminen vaatii räjähtäviä suorituksia, joissa kroppa vedetään äärirajoille. Pelinjohtaja Komulaisen mukaan tämä on yksi tärkeä tukitoimenpide laadukkaassa toimintaympäristössä.

– Pesäpalloilijat treenaavat ammattimaisesti lähes ympäri vuoden. Kun lääkäripalvelutkin hoidetaan viimeisen päälle, urheilijan on turvallista antaa kaikkensa joukkueen menestymisen eteen.

– Suhtaudumme molemmat intohimoisesti ja tarvittavalla nöyryydellä työhömme. Tiedämme, että lajinsa huipulle pääsee vain tekemällä sitä mitä parhaiten osaa – lukemattomia kertoja uudelleen. Meidän tehtävänämme on palauttaa vamman tai vaivan sattuessa Jymyn pelaajat nopeasti takaisin arkeen ja pelikentille, Pajula-Mattila lupaa ja iloitsee erityisesti siitä, että kansallispelin ehdoton suunnannäyttäjä luottaa Pohjola Sairaalaan.