Raaka keli, hyvä peli

Jyväskylän Kiri – Sotkamon Jymy 0-2 (1-4, 4-6)

Ottelun tilastot

Helle, helle, helle.

Katsojaahan se hellii, mutta pelaajalle se voi olla kova pala, varsinkin jos alla on matkustusta bussissa tai vaikka Jymyn esimerkissä kolmatta päivää jatkunut vieraspelikiertue. Onneksi uupumisesta ei ollut Hippoksella tietoakaan.

– Pikkasen epäileväinen olin tämän ottelun suhteen, lähdettiin sunnuntaina reissuun ja mielestäni aika väsynyt joukkue tuli tänään tänne Jyväskylään, mutta oli silti erittäin laadukas pesäpallo-ottelu. Pelattiin varmaan kauden parasta peliä tietyiltä osin ja vastustajakin oli erittäin hyvä mailan varressa, Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen korosti.

Ensimmäisellä jaksolla Jymy sai edetä kyllä suhteellisen häiriöttä jaksovoittoon, mutta toisella jaksolla myös Kiri osoitti upeaa lyöntipeliä ja sai yleisö nähdä myös kotijoukkueelta muutaman läpilyönnin. Harmillisesti kaikki pelissä lyödyt läpilyönnit pysähtyivät ympäröiviin mainosaitoihin siitäkin huolimatta, että Hippoksen kuulussa kannustussloganissa vaaditaan: ”Aidan läpi, aidan läpi!”

niko-j-hippos-nettiin

Jymyn joukkueessa debytoi tänään yhdeksikön joukossa ensi kertaa Niko J. Korhonen (kuvassa yllä), joka asettui ulkokentällä 3-polttajan paikalle. Mielenkiintoisena lisämainintana kerrottakoot, että Kirin joukkueessa pelasi Jymystä vuokralla oleva Antti Kiiskinen, joka pelaa Nikon kanssa samassa Jymyn A-poikajoukkueessa.

– Eilen vielä pelattiin samalla puolella, Niko naurahti viitaten maanantaina Hyvinkäällä pelattuun A-poikien puolivälieräotteluun.

Runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua ja kausi jatkuu herkullisella kotiottelulla perjantaina 29.7., jolloin vastaan asettuu sarjassa Jymyn perässä kolmantena oleva Joensuun Maila. Ottelu Hiukan pesäpallostadionilla alkaa klo 18.

Teksti ja kuvat: Antti Haapasalo