Revanssitrilleri sunnuntaina – Joensuu saapuu Hiukkaan vieraaksi

Sotkamon Jymy on nyt mielenkiintoisessa paikassa. välisarjan kahdessa ensimmäisessä pelissä koetut kaksi tappiota ennalta päävastustajiksi miellettyjä Seinäjokea ja Joensuuta vastaan eivät ainoastaan ole kiharoittanut tilannetta sarjataulukossa, vaan tuoneet Jymylle lisäksi pelillistä pähkäiltävää.

– Nyt on tottakai herättelyä pitänyt tehdä ja asioita tarkastella yksilöinä, valmentajana ja koko joukkueena, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen myöntää.

– Tämä on ensimmäinen iso kasvun paikka, mutta on turha tehdä liian isoja ja hätäisiä johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen, hän jatkaa.

Ongelmaksi Jymyllä on kahdessa aikaisemmassa ottelussa muodostunut 3-tilanteiden vähäinen määrä, mitä kautta suuremmat vastustajan paineistuikset ovat jääneet oikeastaan olemattomiin.

– Olemme jääneet tilannemäärässä kahdessa edellisessä ottelussa taakse selvästi halutusta. Muutos lähtee ihan yleisestä tasonnostosta, jotta pääsisimme onnistuneiden suoritusten kautta peliin kiinni, Korhonen analysoi.

Niko Korhonen pukee kultakypärän päähänsä Jymyn joukkueesta sunnuntain pelissä. Torstaina Mehtimäellä Niko purki ykköstilannetta sadan prosentin teholla.

Niko Korhonen pukee kultakypärän päähänsä Jymyn joukkueesta sunnuntain pelissä. Torstaina Mehtimäellä Niko purki ykköstilannetta sadan prosentin teholla.

Playoff-henkeä keskikesällä

Vastustajaksi huomenna sunnununtaina saapuu Joensuun Maila, joten Jymyllä on heti tilaisuus maksaa talven hallimestarille potut pottuina torstain ottelusta.

Uuden välisarjan esittelemä revanssiottelu tuo peliin tiettyä pudotuspelitunnetta, joukkueen valmistautumisenkin suhteen. Mikko Korhonen yllätettiin kommentoimaan tätä ennakkoa pesisnauhojen keskeltä.

– Valmistautumista helpottaa se, kun tuntuma joukkueesta on tuore ja tiedämme mitä kaveri tekee. Nyt tarkennetaan asioita tietenkin vastustajan kautta, mutta ennen kaikkea oman tekemisen kautta, jotta pääsemme lähelle omaa perustasoa, Korhonen kertoo.

Sotkamon Jymyn ja Joensuun Mailan välinen ottelu Hiukan pesäpallostadionilla alkaa sunnuntaina klo 17. Lippuja voi ostaa ennakkoon seuraavista paikoista:

Sotkamo: InterSport Piipponen

Vuokatti: Break by Sokos Hotel Vuokatti, Holiday Club Katinkulta

Kajaani: K-Citymarketin infopiste

-AH