Roadtrip Helsinki – kävijän käsikirja

Tästä tekstistä löydät kaiken siitä, mitä sinun tulee tietää, kun saavut seuraamaan Sotkamon Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien välistä ottelua Helsingin Sonera Stadiumille tänään 31.5. klo 18. Alaotsikoiden alta löydät tekstiä kustakin osa-alueesta.

Saapuminen tapahtumaan

Oma auto: Suosittelemme vahvasti tapahtumaan saapumista julkisilla kulkuvälineillä. Olympiastadionin remontin vuoksi Sonera Stadiumin ympäristössä on erittäin vähän parkkipaikkoja tarjolla. Lähin suuri parkkipaikka on jäähallilla. Ellei siellä ole kyseisenä päivänä tapahtumaa, parkki on ilmainen 4 tunnin ajan.

Raitiovaunulla: keskustasta Sonera Stadiumille pääsee raitiovaunuilla numero 4, 7 ja 10. Pasilasta numero 7.

Taksilla: Kun hyppäät taksiin, kerro kuskille osoitteeksi Urheilukatu 5, niin hän löytää perille.

Suosittelemme paikalle saapumista ajoissa ruuhkan välttämiseksi ja parhaiden paikkojen varaamiseksi (lipuissa ei ole määrättyä istumapaikkaa).

Tapahtuman aikataulut

Avaamme portit stadiumille klo 17.00. Suosittelemme paikalle saapumista ajoissa, jotta jonot eivät kasva turhan pitkiksi.

Rahankäyttö

Sonera Stadiumilla ei ole pankkiautomaattia. Ruoka- ja juomaostokset sekä fanituotteet voit maksaa joko käteisellä tai kortilla. Myös otteluliput voit portilla maksaa joko käteisellä tai kortilla.

Lippujen lukeminen peliin saapuessa

Jos olet hankkinut lippusi Jymyn verkkokaupasta (www.jymykauppa.fi), olet saanut sähköpostiisi QR-koodin sisältävän viestin.

Kun saavut tapahtumaan, näytä sinulle lähetetty QR-koodi joko puhelimen näytöltä tai paperilta. Koodi luetaan ovella. Kerran luettu QR-koodi on tämän jälkeen käytetty eikä sillä pääse toista kertaa sisälle peliin.

Lipunmyynti

Ellet ole hankkinut ennakkolippuja, hätä ei ole tämän näköinen. Lippuja myydään vielä portiltakin hintaan 20€ aikuiset, 10€ eläkeläiset ja opiskelijat (opiskelijoille alennus vain korttia näyttämällä), 7-15-vuotiaat 5€, alle 7- vuotiaat ja veteraanit (tammenlehvämerkkiä näyttämällä) ilmaiseksi. Pääsylippusi toimii myös kuittina. Hinnat sisältävät 10%alv.

Suosittelemme lippujen hankkimista ennakkoon osoitteesta www.jymykauppa.fi.

Tervetuloa seuraamaan huippupesistä!