Roadtrip-info: Tampere-ottelun käsikirja

Tästä tekstistä löydät kaiken mitä sinun tulee tietää, kun saavut seuraamaan Sotkamon Jymyn ja Jyväskylä Kirin välistä ottelua Tampereen Kauppiin lauantaina 28.5. klo 16. Alaotsikoiden alta löydät tekstiä kustakin osa-alueesta. Tervetuloa!

Saapuminen tapahtumaan

Oma auto: Kentän läheisyydessä on maksullisia parkkipaikkoja. Valvontaa suoritetaan ahkeraan myös viikonloppuisin.

Bussit:
 Yleisten kulkuneuvojen käyttäminen on suositeltavaa, sillä onhan nyssessä tunnelmaa! Tampereen paikallisliikenteen busseilla pääset lähes tapahtumapaikalle asti. TAYS:n edestä on kentälle noin 300metrin kävelymatka. TAYS:n edessä pysähtyy paikallisbussit 1, 1A, 1B, 1C, 8, 8R, 27, 28, 29, 29K, 32, 42, 90, 90M, 90Mx, 90T

Taksi: Kun hyppäät taksiin, kerro kuskille osoitteeksi Kuntokatu 5 ja hän löytää perille.

Suosittelemme paikalle saapumista ajoissa ruuhkan välttämiseksi ja parhaiden paikkojen varaamiseksi (lipuissa ei ole määrättyä istumapaikkaa).

Tapahtuman aikataulut

Ennen Sotkamon Jymyn ja Jyväskylän Kirin välistä ottelua samalla Kaupin kentällä pelataan klo 12 Naisten Superpesis-ottelu jossa MansePP saa vastaansa Vihdin Pallon.

Portit miesten peliin avataan tunti ennen ottelun alkua. Tällöin ottelulippujen lukijat ovat valmiina toimintaan.

Rahankäyttö

Kaupissa ei ole pankkiautomaattia. Fanituotteet voit maksaa joko käteisellä tai kortilla. Myös otteluliput voit portilla maksaa joko käteisellä tai kortilla.

Lippujen lukeminen peliin saapuessa

Jos olet hankkinut lippusi Jymyn verkkokaupasta (www.jymykauppa.fi), olet saanut sähköpostiisi QR-koodin sisältävän viestin.

Kun saavut tapahtumaan, näytä sinulle lähetetty QR-koodi joko puhelimen näytöltä tai paperilta. Koodi luetaan ovella. Kerran luettu QR-koodi on tämän jälkeen käytetty, eikä sillä pääse toista kertaa sisälle peliin.

Lipunmyynti

Ellet ole hankkinut ennakkolippuja, hätä ei ole tämän näköinen. Lippuja myydään vielä portiltakin hintaan 20€ aikuiset, 10€ eläkeläiset ja opiskelijat (opiskelijoille alennus vain korttia näyttämällä), 7-15-vuotiaat 7€, alle 7-vuotiaat ja veteraanit (tammenlehvämerkkiä näyttämällä) ilmaiseksi.

Pääsylippusi toimii myös kuittina. Hinnat sisältävät 10% arvonlisäveron.
Suosittelemme lippujen hankkimista ennakkoon osoitteesta www.jymykauppa.fi välttyäksemme jonoilta.

Ensiapu

Tapahtuma-alueella on ensiapupiste.

Tervetuloa nauttimaan huippupesäpallosta!