Roadtrip-kiertue laukaistaan liikkeelle Tampereelta

Sotkamon Jymyn perinteikäs Roadtrip-kiertue tuo pesäpallon jälleen Tampereelle toukokuun 28. lauantaina ja Helsinkiin 31. päivä tiistaina. Tällä kertaa Tampereella pelattava ottelu toimii kiertueen lähtölaukauksena.

Sotkamon Jymyn Roadtrip-kiertue järjestetään jo peräti viidettä kertaa. Kiertueella Jymy on vuodesta 2013 asti pelannut Helsingissä ja Tampereella pesäpallo-ottelun, eikä tämäkään kevät ole poikkeus, tosin nyt kiertue alkaa Tampereelta Kaupin pesäpallostadionilta ja huipentuu Helsinkiin Sonera Stadiumille.

Vastaan Tampereella pelattavassa ottelussa asettuu viime vuonna runkosarjassa neljänneksi sijoittunut Jyväskylän Kiri.

– Meidän joukkue on jo tässä muutamassa ensimmäisessä pelissä saatu lämpeämään, joten hyvätasoista peliä on varmasti tiedossa, SuperJymyn markkinointipäällikkö Inga Ärnfors hymyilee.

Kaupissa on ollut aiempina vuosina joka kerta tupa täynnä ja aurinkoinen sää. Täksi vuodeksi kenttää on kunnostettu ja muun muassa koko pelialusta on vaihdettu upouuteen hiekkatekonurmeen.

– Mielenkiintoista nähdä, kuinka pallo liikkuu uudella nurmella, Ärnfors pohdiskelee.

Väkeä ja tunnelmaa on Roadtrip-kiertueilla riittänyt!

Väkeä ja tunnelmaa on Roadtrip-kiertueilla riittänyt!

Helsingissä mitellään Sonera Stadiumilla

Roadtrip-konkkaronkka siirtyy tänä vuonna Sonera Stadiumille. Viime vuonna Meilahden pesäpallokenttä oli ääriään myöten täynnä, eikä enempää pesisjännäreitä olisi mahtunut kentälle – ainakaan turvallisesti.

– Sonera Stadionilla on huikeat fasiliteetit järjestää iso tapahtuma. Saamme kaikki halukkaat varmasti sisään, mikä ei ole ollut viime vuosina itsestäänselvyys, Ärnfors korostaa.

Helsingissä vastaan asettuu siirtomarkkinoilla vahvistunut ja kauden vahvasti aloittanut Kouvolan Pallonlyöjät. Kouvola keikkuu viiden pelatun ottelun jälkeen sarjataulukon toisella sijalla. Huhujen mukaan paikalle on saapumassa paljon Pallonlyöjien faneja, mutta huutoon vastaavat myös Jymy-fanit.

– Etelä-Suomen fanimme ovat sankoin joukoin molemmissa peleissä mukana, joten on mielenkiintoista nähdä, miten kannustus raikaa sieltä suunnalta, Ärnfors tuumailee.

Sonera Stadionilla pelattavaan otteluun on jaettu myös pääsylippuja Vailla vakinaista asuntoa -yhdistykselle sekä Helsingin kaupungille, joka ohjaa liput vähävaraisille perheille.

– Punaisena lankana koko kauden ajan meillä on ollut nuorten kasvun tukeminen. Haluamme, että lapsilla olisi mahdollisuus saapua tällaiseen tapahtumaan, Änfors kertoo.

Sotkamon Jymyn Roadtrip alkaa 28. toukokuuta klo 16 Tampereella Kaupin pesäpallostadionilla pelillä Jyväskylän Kiriä vastaan ja päättyy Helsingissä 31. toukokuuta Sonera Stadiumilla klo 18 pelattavalla ottelulla Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Liput ennakkoon internetissä osoitteesta www.jymykauppa.fi.

Roadtrip_1280x1280_somenelio_hiresfinal