Roadtrip-lipunmyyntikilpailu juniorijoukkueille – Palkintona aitio ja fanitapaaminen!

Etelä-suomalaiset juniorijoukkueet voivat nyt osallistua lipunmyyntikilpailuun, jossa on mahdollisuus kerätä joukkueellensa rahaa ja jossa voittajajoukkio pääsee seuraamaan Superpesisottelua Helsingissä Sonera stadionilla tiistaina 31.5. 17:n hengen aitioon! Aitiopaikkojen lisäksi palkinto sisältää myös fanitapaamisen Jymyn pelaajan kanssa. Ottelu pelataan Sotkamon Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien välillä.

Miten kilpailu etenee?

Jokainen osallistuva joukkue myy Helsingissä 31.5. pelattavan ottelun lippuja alennettuun 10 euron kappalehintaan ja jokaista lippua kohden jää lippuja myyvälle juniorijoukkueelle 5 euroa, joten kilpailu on myös kätevä tapa kerätä joukkueellensa rahaa.

Lipunmyyntiaikaa on 1.4.-15.5., jonka jälkeen eniten lippuja myynyt joukkue julistetaan voittajaksi. Voittajajoukkue saa käyttöönsä Sonera Stadionilla 31.5. pelattavassa ottelussa 17:n hengen aition, minkä lisäksi palkintoon kuuluu fanitapaaminen Sotkamon Jymyn pelaajan kanssa ja voittajajoukkueesta tehdään juttu Jymyn sivuille.

Kilpailun etenemistä ja joukkueiden ranking-sijoituksia seurataan viikottain Jymyn kanavissa, joten tässä kisassa loppukiri ratkaisee!

Miten osallistun kilpailuun?

Osallistua voi lähettämällä sähköpostia Inga Ärnforsille osoitteeseen inga(a)superjymy.fi, jolloin saa tarkemmat tiedot kilpailuun ja lippujen toimittamiseen liittyen. Lisätietoja voi kysyä myös puhelimitse numerosta 040 7575522.

Tervetuloa mukaan kilpaan!

Sotkamon Jymy matkaa toukokuussa perinteiselle Roadtrip-kiertueelle Tampereelle ja Helsinkiin. Tampereella pelataan lauantaina 28.5. klo 16 Jyväskylän Kiriä vastaan ja Helsingissä tiistaina 31.5. klo 18 Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan.

FINAL_1x1_jymyroadtrip