Roni Vartama vuokralle Kouvolaan

Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät ovat tehneet sopimuksen vuokrasiirrosta, jossa vuonna 1993 syntynyt Roni Vartama siirtyy vuokralle tulevan kauden 2013 ajaksi Kouvolaan. Sopimusta Vartamalla on Jymyn kanssa vuoteen 2015 asti.

– Puhkun tällä hetkellä intoa. Halu kehittyä on erittäin suuri ja tämä siirto auttaa menemään pelaajana eteenpäin, Roni iloitsee.

Roni Pallonlyöjien paidassa Imatran harjoitusturnauksessa.

Roni Pallonlyöjien paidassa Imatran harjoitusturnauksessa.

Roni pääsi debytoimaan Miesten Superpesiksessä Jymyn paidassa kaudella 2012 pelaamalla 11 ottelua. Vasemmalta lyövä Roni osoitti jo näissä peleissä taitavuutensa mailan varressa. Kouvolaan Roni lähteekin kasvamaan isompaan rooliin tulevaisuutta varten.

– Ensi kesän tavoitteena on vakiinnuttaa paikka yhdeksikössä ja sitä myötä myös pelata sen vaatimalla tasolla, Forssasta alun perin kotoisin oleva Roni pohtii.

Aivan tuntemattomaan sakkiin Vartaman ei tarvitse siirtyä, sillä Kouvolaan vuokralle siirtyi jo aiemmin tänä talvena lukkarin paikalla häärivä Joni Rytkönen.

– Kyllähän Jonin pelaaminen Kouvolassa helpotti päätöstä, sillä olimme hänen kanssaan paljon tekemisissä viime kesänä. Hyvin minä olen kuitenkin tuossa porukassa viihtynyt, nyt kun tässä on jo pari peliä heidän kanssa pelattu, Roni tuumailee.

-AH