Roope Korhonen jakaa pesisoppeja OP Kevytyrittäjänä

Kaupallinen yhteistyö OP Kevytyrittäjä -palvelun kanssa. OP Kevytyrittäjä -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää.

Kaikkien aikojen lyöjätilastoa miesten Superpesiksessä johtava Roope Korhonen jakaa pesisoppeja junioreille kilpailukauden ulkopuolella erilaisilla lyöntileireillä sekä tekee myös vierailuja valmentajan roolissa eri paikkakunnille. Pitkän ja menestyksekkään uran pääsarjassa pelannut Korhonen kokee valmentamisen, lajitaitojen opettamisen ja kotiuttajan sielunmaiseman jakamisen henkilökohtaisesti tärkeäksi asiaksi.

– Jaan enemmän kuin mielelläni omaa osaamista tulevaisuuden pelaajille. Olen itsekin saanut nuorempana opastusta kokeneemmilta pelaajilta, joten nyt on minun aikani jakaa osaamistani vastavuoroisesti nuorille pesäpalloilijoille, 43 vuotta tänä vuonna täyttänyt Korhonen avaa.

Korhonen on toiminut valmentajana nyt jo usean vuoden ajan erilaisilla lyöntileireillä Vuokatissa. Viime vuosina kaikkien aikojen menestynein pelaaja on vienyt osaamisensa myös muille paikkakunnille, jos yksittäiset joukkueet tai jopa kokonaiset seurat ovat niin halunneet.

– Nämä on mielekkäitä kokemuksia, kun pääsee ruohonjuuritasolla näkemään ja kokemaan nuorten innon itsellenikin tärkeän lajin parissa. Tuo hyvin paljon muistoja myös omasta lapsuudesta ja nuoruudesta, joten tällaisten leirien merkitys korostuu omalla kohdalla.

Roope Korhonen haluaa jakaa pesisoppejaan eteenpäin.

Korhonen toimii kevytyrittäjänä ja laskuttaa valmennuksensa OP Kevytyrittäjä -palvelun kautta.

– Koin, että kevytyrittäjyys on helpoin tapa laskuttaa palveluistani, myös tilaajan ja laskun vastaanottajan kannalta. OP Kevytyrittäjä -palvelun kautta homma toimii näppärästi yhden luukun kautta, eikä vaadi ylimääräistä säätöä ja paperihommia tilaajan kanssa, Korhonen niputtaa.

Pääasiassa leirit koostuvat luonnollisesti lajiharjoittelusta, mutta myös erilaisista luennoista, joissa nuorille pelaajille opetetaan paitsi lajitaktisia asioita, myös kokonaisvaltaista urheilijan elämää. Tietysti harjoittelua ja valmentamista sovelletaan valmennettavien ikä ja kehitysvaiheet huomioiden.

– Isossa kuvassa tärkeintä on pitää hauskaa, mutta totta kai vanhempien junioreiden kanssa päästään jo vähän syvemmälle. Eniten kuitenkin keskitytään lajitaitojen ja -tekniikan oikeaan oppimiseen, Korhonen taustoittaa.

Tällä hetkellä kokeneen superpesispelurin elämä pyörii arkityön, pelaamisen ja perheen ympärillä. Korhonen kuitenkin uskoo, että tulevaisuudessa nyt aloitetusta kevytyrittäjyydestä voi olla hyötyä enemmänkin.

– Elämä on aika täyteläistä tällä hetkellä, mutta uskon, että peliuran jälkeen tulevaisuudessa kevytyrittäjyys antaa lisää mahdollisuuksia työelämään, Korhonen summaa.

Roope Korhosen lyöntileirejä on järjestetty jo usean vuoden ajan.

Juuri OP Kevytyrittäjä -palvelun huolettomuus innosti Korhosen kevytyrittäjyyden maailmaan.

– Meidän koko joukkue sai erittäin hyvän perehdytyksen OP Kevytyrittäjyyteen. Käytännön perehdytys auttoi ymmärtämään kokonaisuuden vielä paremmin, vaikka tietysti minullakin oli jo jonkinlainen käsitys palvelusta, Korhonen summaa kevytyrittäjyyden alkutaivalta.

Yksinkertainen tapa toimia on helpottanut leirien ja valmennuskeikkojen toteuttamista.

– Tällä tavoin ei tarvitse itse muistaa kuin laskuttaa. Vuositasolla OP Kevytyrittäjä -palvelu hoitaa kaiken muun, mikä helpottaa huomattavasti tällaisen hektisen arjen pyörittämistä, ja tietyllä tavalla mahdollistaa nämä valmennukset, Korhonen päättää.

Miltä kuulostaisi kesä kevytyrittäjänä?

OP Kevytyrittäjä -palvelu tarjoaa kesäkampanjan: etukoodilla ”kesatyo” laskutat kesän ajan alennetulla 3 % palvelupalkkiolla. Etu voimassa 1.6.–31.8.2024 välisenä aikana toteutuneille tuloille. Kampanja-ajan jälkeen palvelupalkkio jatkuu normaalin hinnaston mukaisesti (5 %).

Kevytyrittäjyys kesätyönä opettaa tulevaisuuden työtaitoja. Perusta oma yritys ja laskuta omasta osaamisestasi!

Lue lisää kampanjasta täältä!