Roope Korhosella nivustyrä: sivussa arviolta 8 viikkoa

Sotkamon Jymyn pääkotiuttaja Roope Korhonen jättää harjoittelun sivuun hetkeksi. Kauden 2014 runkosarjassa kaikkiaan 3+81 lyötyä juoksua kumautellut Korhonen kärsii nivustyrästä, jonka tulevan leikkauksen myötä mies on sivussa arviolta noin kahdeksan viikon ajan.

– Ensi viikolla käydään ortopedilla ja silloin ollaan asiasta viisaampia. Harmittaa, kun hyvä harjoituskausi oli menossa, mutta toisaalta helpottavaa oli kuitenkin saada tietää, ettei kyseessä ole mitään vakavampaa, Korhonen kertoo.

Kaikesta huolimatta Roope suhtautuu tilanteeseen jo huumorilla.

– Kyllä tässä vähän aikaa kärvisteltiinkin jo ennen kun saatiin suomalainen mies menemään lääkäriin. Kipukynnys tässä ainakin on noussut, Roope hekottaa.

Roope Korhonen löi tammikuun lopussa Oulun Lippoa vastaan pelatussa harjoitusottelussa kaikkiaan viisi juoksua.

Roope Korhonen löi tammikuun lopussa Oulun Lippoa vastaan pelatussa harjoitusottelussa yhteensä viisi juoksua.

”Eivät ne paikat tyhjäksi jää”

Ajankohdaltaan Korhosen loukkaantuminen vaikuttaa Jymyn kokoonpanoon halli-SM -turnauksessa, sillä hän on nyt sivussa alkulohkon peleistä ja mikäli Jymy selvittää tiensä välierävaiheeseen, ei Korhosta luultavasti myöskään loppupeleissä nähdä.

– Olemme varautuneet, että Roope on nyt ainakin sen kahdeksan viikkoa poissa. Ikävä juttuhan tässä on kyseessä, mutta joukkue keskittyy nyt siihen mihin voi vaikuttaa. Toivomme Roopelle pikaista paranemista, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen sanoo.

Pelinjohtaja Korhosen mukaan pelimiehet löytävät kyllä uusiutuvasta kokoonpanosta paikkansa.

– Vähän eri kaverit ottavat nyt takakentällä koppeja ja lyövät juoksuja. Eivät ne paikat tyhjäksi jää. Kolmosen jälkeen ei tule viitonen ja yhdellä kopparilla emme tule pelaamaan, toista kauttaan Jymyn peliä johtava Korhonen veistelee.

Jymy kohtaa Alajärven Ankkurit ja Seinäjoen JymyJussit halli-SM-turnauksen alkulohkossa sunnuntaina 15.2. Seinäjoella. Ottelu Alajärveä vastaan alkaa klo 14.30 ja Seinäjokea vastaan klo 19.

-AH