Roope tälläsi otteluvoiton JymyHyvässä!


Sotkamon Jymy – Seinäjoen JymyJussit 2-1 (2-1, 3-7, 2-1)

Ottelun tilastot

Aivan ensimmäiseksi iso kiitos JymyHyvässä mukana olleille yrityksille ja paikalle saapuneille ihmisille, yleisömäärä kipusi 3215:een katsojaan ja Kainuun soten vanhuspalveluihin suunnattu lahjoitussumma päätettiin pyöristää tasalukuun eli 4000:een euroon!

Juha Tanskanen ojensi lahjashekin palvelupäällikkö Metti Järvikalliolle!

Katso ohesta mitä lahjoitussummalla tehdään:

Yleisö sai jännittää ottelua aina supervuoroon asti, kiitos Seinäjoen mallikkailla kotiutusten ja hirmuvireisen Jukka-Pekka Vainionpään, joka nosti seinäjokisten tunnelmaa kotiuttamalla supervuorossa kumuralla kahden palon tilanteessa viimeisenä lyöjänä Tero Tyynelän. Jymy siirtyi tasoittavalle juoksun tappioasemassa.

Jymyn tasoittavalla sisävuorolla ajolähtö rakennettiin Roope Korhoselle, joka antoi kanuunan laulaa toisella lyönnillään. Kumura taakse keskelle tipahti kenttään aivan takarajan tuntumaan ja läpilyönnin turvin sekä Niilo Piiponniemi että Topi Korhonen toivat juoksun varmistaen Jymyn ensimmäisen voiton ottelusarjassa.

– Kun runkosarjassa löin niitä 10-20 senttiä laittomia olleita läpilyöntejä paljon, niin sanoin, että jos se kääntyisi se tuuri sitten loppukaudesta. Nytpä se näyttäisi siihen suuntaan menevän, Roope tuumaili.

Siihen kohtaan takakenttää mätkähti Roopen ratkaisulyönti. Olisi tuo voinut vielä kymmenisen senttiä kauemmaksikin tipahtaa!

Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmasen mukaan peliin jäi kehitettävää voitosta huolimatta.

– Seinäjoki oli tänään kokonaisuutena vahvempi, pystyttiin tietyissä hetkissä voittamaan tuo peli, Kuosmanen summasi.

Puolivälieräsarja jatkuu tiistaina Seinäjoella ja kolmas ottelu pelataan heti keskiviikkona Hiukassa! Molemmat ottelut alkavat klo 17.30.

Teksti ja kuvat: Antti Haapasalo