Rosvo-Roopen kunnari ryöstöretken kivijalkana

Joensuun Maila – Sotkamon Jymy 1-2 (3-5, 2-2)

Otteluvoitot Jymyn eduksi 2-1. Kolmella voitolla loppuotteluihin.

Ottelun tilastot

Jos joskus peli voi alkaa täystyrmäyksellä, niin tänään juuri niin tapahtui. Jymyn ryöstöretki Joensuussa sai unelmastartin, kun Roope Korhonen heti ensimmäisellä lyöntivuorollaan löi pallon 2-luukusta maisemaan aina aidan ali. Pajatso tyhjäksi, taululle 0-4 ja Mehtimäki oli ällikällä lyöty.

– Olin aatellut, että tänään lyön reunoille palloa ja läpilyönnillä avaan meidän peliä. Ensimmäinen veto osui keskelle risua ja peli lähti liikkelle kuin elokuvissa, Korhonen kertasi.

Roope Korhosen nimi trendasi tänään somessa kiitettävällä volyymilla!

Johtui se sitten Roope Korhosen lyönnistä vai mistä, niin Joensuun Maila ei saanut sisäpeliään kohdilleen koko pelin aikana. Vaikka toisella jaksolla johtoasemaa tarjottiin Joensuulle harhaheiton myötävaikutuksella, ei se kyennyt hyödyntämään etsikkoaikaansa tilanteen ollessa 2-2, vaan nämä jäivät loppulukemiksi.

– En tiedä, oliko sitten vähän puristusta. En osaa sanoa, Joensuun Mailan parhaana palkittu Lauri Kivinen pyöritteli.

Mikko ”Doksa” Korhonen hauskuutti pesiskansaa lyömällä toisella jaksolla Jymyn toisen juoksun ja tekemällä tämän jälkeen 1-pesällä aimo annoksen kunnon kuntopiiriliikkeitä!
Jymyn fanikatsomo huusi ja ilakoi lauantai-iltana hurmioituneessa tilassa!

Jymy johtaa nyt välieräsarjaa voitoin 2-1. Neljäs välierä pelataan maanantaina Hiukan pesäpallostadionilla. Kotiyleisön tukea tarvitaan taas, joten tervetuloa kannustamaan Jymy voittoon! Viimeisimpien tietojen mukaan myös Jymynalle aloittaa viikkonsa Hiukan pesäpallostadionilla!

Teksti ja kuvat: Antti Haapasalo