Runkosarja huipentuu – Kuuntele peli radiosta!

KUUNTELE PELI TÄSTÄ LINKISTÄ! (Ottelu alkaa klo 17, ennakkotunnelmat klo 16.30.)

Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto kohtaavat runkosarjan viimeisellä kierroksella Vimpelin Saarikentällä. Runkosarjan kärkitaiston osalta peli menee todella mielenkiintoiseksi: voitolla Vimpeli (65 pistettä) varmistaisi runkosarjan voiton, mutta taas Jymyn (63 pistettä) ottaessa vierasvoiton, olisi kainuulaisilla mahdollisuus nousta peräti sarjan kärkipaikalle, riippuen täysin siitä, miten samaan aikaan Hyvinkäällä pelaava Joensuun Maila (64 pistettä) onnistuu keräämään sarjapisteitä.

Jännäksi menee, eikö vain?

– Kommenttini on tuttu ja jatkumoa edellisiltä viikoilta. Sarjatilanne ei niinkään merkitse, vaan olen tyytyväinen, jos voitamme, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen painottaa.

– Viimeiset pelit on enemmän ja vähemmän ollut valmistautumista pudotuspeleihin. Huominen on loistava kenraali ja peli tulee olemaan hienoa vääntöä. Huominen matsi tulee olemaan erikoislaatuinen jo ihan sen yleisömäärän osalta, mikä Saarikentällä varmasti tulee olemaan, hän jatkaa.

Pudotuspeliparit ovat selvillä sunnuntai-iltana ja itse pudotuspelit alkavat puolivälierien osalta jo tiistaina, ainoastaan yhden välipäivän jälkeen.

– Kuka tiistaina vastaan tulekaan, niin valmis pitää olla. Aika riittää varmasti riittävän tiedon saamiseen ja kun tässä on menty hyvässä putkessa, niin ei muuta kuin vain peliä pelin perään.

Sotkamon Jymyn ja Vimpelin Vedon välinen ottelu alkaa Vimpelin Saarikentällä klo 17. Peli kuullaan suorana lähetyksenä Jymyradiossa Radio Kajauksen aalloilta ja nettiradiossa. Ennakkotunnelmia kuullaan klo 16.30. Nettiradioon pääset tästä linkistä.