Säästöpankki Optia ja Sotkamon Jymy yhteistyöhön

Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkue on saanut uuden valtakunnallisen pääyhteistyökumppanin. Säästöpankki Optia ja Sotkamon Jymy ovat solmineet kolmen vuoden yhteistyösopimuksen.

– Hienoa, että saimme paikallisessa arjessa toimivan Säästöpankki Optian vahvistamaan entisestään monipuolista kumppaniverkostoamme. Niin Jymy kuin Säästöpankki Optia haluavat kehittää yksilöiden ja yhteisön hyvinvointia: Jymy tarjoamalla piristystä menestyvän joukkueen muodossa ja Säästöpankki Optia auttamalla asiakkaitaan henkilökohtaisesti pankkiasioissa, sanoo SuperJymyn toimitusjohtaja Jarmo Heikkinen.

Heikkinen uskoo alkaneen yhteistyön olevan hedelmällistä molemmille osapuolille ja tuovan iloa niin Sotkamon Jymyn kannattajille kuin Säästöpankki Optian asiakkaille.

– Vahva rooli paikallisessa ja alueellisessa elämässä on tärkeää Säästöpankki Optialle. Myös Jymyn menestys perustuu kainuulaisilta saatuun voimakkaaseen kannatukseen.

Jymy on erinomainen esimerkki siitä, mitä yhteistyön voimalla voi saada aikaan. Siksi yhteistyö Suomen menestyneimmän pesäpalloilujoukkueen kanssa oli luonteva ratkaisu Säästöpankki Optialle, perustelee Säästöpankki Optian toimitusjohtaja Risto Sundqvist.

Sotkamon Jymy kiittää pitkäaikaista kumppania Osuuspankkia menestyksekkäästä yhteistyöstä.