Seinäjoki kaappasi voiton selkä seinää vasten

Sotkamon Jymy – Seinäjoen JymyJussit 0-1 (2-2, 2-5)

Otteluvoitot 2-1

Ottelun tilastot

Ottelusarja jatkui Sotkamossa yhtä tasaisena, kuin mitä se oli jo kahdessa edellisessä ottelussa ollut. JymyJusseilla oli pakkovoiton edessä ja sen se myös sai: sarja jatkuu vierasjoukkueen voiton myötä perjantaina Seinäjoella.

– Niin hyvin on pelattu, että olisi ollut väärin, jos tämä olisi 3-0 mennyt Sotkamolle, JymyJussien pelinjohtaja Mikko Vainionpää kertoi tyytyväisenä.

Tilanteita Jymylle syntyi, mutta kotiutuksen kanssa oli keskiviikkoiltana hankaluuksia. Osaltaan kotiutusten tehottomuus kulminoitui lukuisiin etenemisvirheisiin.

– Tuli kolmosella pikkasen ylipelaamista. Muutama vapaa lähdettiin myöhässä ja sitten sen jälkeen oltiin liian innokkaita tulemaan kolmoselta kotiin ja tuli virheitä, Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen selvensi.

Toisella jaksolla Seinäjoki sai hyödynnettyä parilla kunnarilla tyhjään kenttään sekä oikea-aikaisilla lyhyillä kotiutuksilla etsikkoaikansa ja karkasi viidellä juoksullaan lopulta jaksovoittoon.

– 0-tilanteen kunnarit oli raskaita virheitä tällaisessa pelissä, mutta ei siinä mitään, Seinäjoki pelaa hyvää peliä, Kuosmanen jatkoi.

Neljäs puolivälieräottelu pelataan tänä perjantaina Ilkka Areenalla klo 17.30. Tuo peli kuullaan Aito Kajauksen aalloilta ja nettiradiosta!

Teksti: Antti Haapasalo
Kuva: Janne Kuronen