Sisäpeli takkusi Kouvolassa

Kouvolan Pallonlyöjät – Sotkamon Jymy 2-0 (5-2, 4-2)

Ottelun tilastot

Kouvolan Pallonlyöjät pysyy lyömättömänä kotiareenallaan KSS Energia Areenalla, jossa se pääsee hyödyntämään kivikovalla kentällä sisäpelivahvuuttaan: pomppupeliä. Olosuhteisiin ei voittokamppailu kuitenkaan ratkennut, vaan Jymy ei saanut sisäpeliään pyörimään ongelmitta kuin vasta viimeisessä sisävuorossa toisella jaksolla. Kirivaihde iskeytyi kuitenkin silmään liian myöhään ja 2612-päinen kotiyleisö riemuitsi kotijoukkueen suoraa voittoa.

– Alotettiin peli aika hyvin. Ensimmäisten räpylävirheiden jälkeen hanskat tiskiin, sisäpelisuoritukset tippui ja loppuun saatiin pikku rypistys. Samanlainen peli kuin eilen, Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen harmitteli.

Jymyltä ykköspalkinnon kävi pokkaamassa Niko Korhonen, joka pelasi lähes virheetöntä sisäpeliä (onnistumiset 8/9).

– Ulkopelissä räpylä piti, mutta kun ensimmäinen virhe tuli, niin se lähti vyörymään kuin lumipallo vuorelta. Toisella jaksolla ei sitten päästy kaveriin kunnolla käsiksi, Niko kertoi.

Kuuntele lisää kommentteja lehdistötilaisuusvideosta!

Huomasitko tätä?

Juho Hacklin petasi Roope Korhoselle ensimmäisellä jaksolla hämäystä, Roopen lyötyä pallon 3-luukusta nurmivallille. Roope ehti kakkoselle, jonka jälkeen Hacklin antoi ymmärtää pallon hukkuneen ja näin Roope lähti yrittämään kunniajuoksua. Hacklinin polttoheitto sinkoutui kuitenkin sen verran pesän sivuun, että Roopen ehtiminen jäi senteistä kiinni.

-AH