Sotkamo Goes Retro 15.-16.7. – Lauantaina luvassa retropeli

Sotkamossa retroillaan olan takaa tulevana viikonloppuna 15.-16. heinäkuuta! Tapahtumaviikonloppu aloitetaan perjantaina JymyGolfin merkeissä ja golf-kentällä on mukana myös Jymyä vuosien saatossa edustaneita, Suomen mestaruuden voittaneita pelaajalegendoja. Golfin jälkeen Sotkamon keskustassa käynnistyy perinteikkäät Porsasjuhlat Ravintola Messissä, jossa perjantain retrotunnelmasta vastaa muun muassa Solid Base ja Movetron.

Lauantain ohjelma alkaa Sotkamon yrittäjien järjestämällä toritapahtumalla klo 13. Paikalla zetoreita, vanhoja autoja, harmonikan soitantaa ja muuta retrohenkistä Lavalla esiintyy Marc de Tugny sekä Erkki Hyvönen yhtyeineen. Samaan aikaan klo 13 voi Ravintola Messissä testata Jymy-tietämystä kansankiihottaja Antti Haapasalon vetämässä JymyLegenda –tietovisassa. Paikalla myös itse legendoja – tule jututtamaan vuosien takaista idoliasi!

– Kaikille visaan osallistujille on tiedossa vapaalippu Jymyn runkosarjaotteluun, minkä lisäksi voittajat palkitaan tietenkin yllätyspalkinnoilla, Haapasalo paljastaa.

Visan jälkeen luvassa on Superpesistä Hiukan pesäpallostadionilla, jossa Sotkamon Jymy saa vieraakseen Seinäjoen JymyJussit klo 15. Kentälle tullessa kannattaa pukeutua vanhaan Jymyn pelipaitaan tai vanhoihin verkkareihin sillä näin pukeutumalla saa portilta ostetusta lipusta kahden euron alennuksen!

– Ei muuta kuin kaapit tyhjiksi vanhoista paidoista, niin saadaan mukavasti väriä katsomoon, Jymyn markkinointipäällikkö Inga Ärnfors hymyilee.

Pelin aikana kuullaan legendojen haastatteluja, tunnelmoidaan retro-sävelissä ja valmistaudutaan illan päätökseen, Porsasjuhlien lauantai-iltaan, jolloin esiintyjinä ovat Frederik ja Humpan Pimputtajat.

HUOM! Lauantain Superpesis-ottelun VIP järjestetään poikkeuksellisesti Ravintola Messin takapihalla!

Lippuja Porsasjuhliin sekä Jymyn peliin saat hankittua ennakkoon osoitteesta Jymykauppa.fi.

Porsasjuhlien ennakkolipunmyynti Jymykaupassa lopetetaan pe 15.6. klo 8.00. JymyGolfin lisätiedot ja ilmoittautumistiedot löydät tästä.

SotkamoGoesRetro_ckasetti3