Sotkamon Jymy avaa pesäpallon 100-vuotisjuhlakauden Fuengirolassa!

Pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoden superpesiskausi käynnistyy Fugepesis-tapahtuman kahdessa huippuottelussa Espanjan Aurinkorannikolla 23.-24. huhtikuuta 2022. Viralliset matkapaketit monipuolisine vaihtoehtoineen sisältävät pääsyliput molempiin otteluihin ja ovat nyt myynnissä Saarikoski Travelsin netissä.

Fugepesis-tapahtuma avaa superpesiskauden 2022 kahden vuoden tauon jälkeen. Sotkamon Jymy ja Imatran Pallo-Veikot kohtasivat ensimmäisessä Fuengirolassa pelatussa superpesiskauden avauksessa huhtikuussa 2017 ja nyt samaiset joukkueet villiinnyttävät Aurinkorannikoiden pesiksen ystäviä pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoden alkajaisiksi.

– Jymy haluaa olla mukana avaamassa pesäpallon juhlavuotta Fuengirolassa. Hienoa, että tapahtuma on vuosien aikana kehittynyt koko viikonlopun mittaiseksi sekä pesäpalloperheen yhteen sitovaksi avaustapahtumaksi, jossa pelataan niin naisten kuin miestenkin Superpesiksen avausottelut, ilakoi Superjymy Oy:n markkinointipäällikkö Olli Korhonen.

– Koko maailma on ollut enemmän tai vähemmän kiinni parin vuoden ajan, joten uskon tämän tuovan myös voimakkaampaa kiinnostusta ja pöhinää tulevan tapahtuman ympärille, Korhonen jatkaa.

Naisten superpesiskauden avaavat Roihuttaret Helsingistä ja Seinäjoen Maila-Jussit lauantaina 23.4.2022. Miesten huippuottelussa Jymy kohtaa päättyneen kauden sensaatiojoukkue Imatran Pallo-Veikot sunnuntaina 24.4.2022. Sotkamon Jymy matkustaa Espanjan lämpöön jo hyvissä ajoin, mikä tarkoittaa sitä, että avauspelin lisäksi Jymy saa mainion harjoitusleirin lämpimissä olosuhteissa ennen kauden alkamista Suomessa.

–  Upea juttu, että ensinnäkin saadaan olla mukana pelaamassa Fugepesis-tapahtumassa. Urheilullisessa mielessä erityisen hienoa on, että pääsemme harjoittelemaan viikoksi lämpimiin olosuhteisiin ja viettämään aikaa myös joukkueena yhdessä. Mielestäni mukava kruunu pitkälle talvikaudelle, kommentoi Jymyn valmennustiimiin syksyllä liittynyt Jussi Haapakoski.

Iloinen pesiskansa täytti katsomot myös 2017, kun Jymy vieraili Fuengirolassa edellisen kerran.

Viralliset matkapaketit sisältävät suorat lennot, laadukkaan majoituksen ja luotettavan matkanjärjestäjän, Saarikoski Travelsin, palvelut. Lisätietoa tapahtumasta ja matkapaketeista löytyy osoitteesta www.fugepesis.fi.

– Kahden välivuoden jälkeen tapahtuman järjestäminen tuli mahdolliseksi, kun matkailun avautuminen on hyvässä vauhdissa. Matkapaketteja on saatavilla pidennetystä viikonlopusta aina kahdeksan vuorokauden lomiin ja niihin on liitetty suorat lennot Helsingistä. Matkapaketit sisältävät parhaat katsomopaikat molempiin otteluihin, kertoo Saarikoski Travelsin Juha Saarikoski.

– Olemme iloisia, että voimme olla taas mukana järjestämässä superpesiskauden avaustapahtumaa, johon kansallispelimme juhlavuosi ja mielenkiintoiset joukkueet tuovat hienon lisän, Saarikoski kiittelee.

Fugepesis-tapahtuman yksittäiset otteluliput tulevat myyntiin myöhemmin talvella verkkokauppaan ja Aurinkorannikon myyntipisteisiin. Ottelut pelataan aiempien vuosien tapaan Elolan urheilukeskuksen stadionilla.