Sotkamon Jymy Visit Jyväskylä – Hippos kutsuu kesäkuussa

Sotkamon Jymy ja Jyväskylän Kirittäret järjestävät yhdessä torstaina 14.6. miesten Superpesisottelun Jymy – Alajärven Ankkurit Hippoksella. Seurat haluavat tarjota vielä kerran huippumiespesäpalloa Hippoksen nykyisellä pesäpallostadionilla ja haastaa Jyväskylän sekä Keski-Suomen urheilun ystävät näyttämään, että niin naisten kuin miesten Superpesis kuuluu Jyväskylään ja Hippokselle. Lisäksi päivän aikana on ohjelmaa lapsille, yrityksille ja muille urheilun ystäville.

Tapahtuman järjestelytoimikunnan puheenjohtajana toimii Jouni Vatanen.

— Tavoitteena tapahtumalla on kunnioittaa nykyisen Hippoksen pesäpallostadionin perinteitä ja osoittaa miestenkin Superpesiksen kuuluvan Jyväskylään ja Hippokselle myös tulevaisuudessa, Jouni Vatanen kertoo.

Hippos on merkittävä pelipaikka pesäpalloilun historiassa, minkä vuoksi myös SuperJymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen innostui ajatuksesta välöittömästi.

— Kun meiltä tiedusteltiin kiinnostusta tulla Jyväskylään pelaamaan Superpesis-peli, niin näimme loistavan mahdollisuuden kunnioittaa Jyväskylän pesäpalloseurojen historiaa ja niitä monia Hippoksella pelanneita jyväskyläläisiä pesiskenttien legendoja.

Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto otti niin ikään ilolla vastaan tiedon Kirittärien ja Jymyn tempauksesta. 

— Tällaiset yksittäiset ja ennakkoluulottomat urheilutapahtumat sopivat hienosti kaupunkimme strategiaan olla liikuntapääkaupunki.

— On hienoa, että Kirittärissä tehdään asioita, jotka tukevat koko pesäpalloyhteisöä ja samalla parantavat lajin asemaa tulevassa Hippos 2020 projektissa, Koivisto jatkaa.

Sotkomon Jymy – Alajärven Ankkurit torstaina 14. kesäkuuta Jyväskylän Hippoksella!

 

Lisätietoja:

Jouni Vatanen 050 552 4997
Mikko Kuosmanen 0400 350 821

Artikkelikuva: Antti Harju