Sotkamon Jymyltä lisää sopimusuutisia!

Jo muutama viikko aikaisemmin julkaistut sopimusuutiset saavat jatkoa kolmen henkilön osalta.

Saku Hakkarainen siirtyy vuoden mittaisella vuokrasopimuksella Ykköspesisjoukkue Oulun Lipon riveihin. Hakkarainen oli menneenä kesänä vuokralla Kiteen Pallon joukkueessa ja siellä vietetyn alkukauden jälkeen hän edusti Haapajärven Pesä-Kiiloja ykköspesiksessä.

Uuden sopimuksen Jymyn kanssa on solminut A-juniori-ikäinen Veikko Vartiainen, jonka sopimus on vuoden mittainen. Veikko oli voittamassa syksyllä A-junioreiden SM-kultaa.

– Veikon vahvuudet tätä joukkuetta silmälläpitäen ovat ulkopelissä, minkä kautta hänen on mehdollisuus murtautua pääsarjaan. Hän on monipuolinen ulkopelaaja ja tuo pelivaraa varsinkin etukentälle, pelinjohtaja Mikko Korhonen kertoo.

Tuomas Nissinen Sotkamo Sotkamon Jymy

Tuomas Nissinen jatkaa arvokasta työtään Sotkamon Jymyn valmennustiimissä.

Myös Jymyn valmennustiimi täydentyy nyt lopulliseen muotoonsa, kun kaksi kautta 2-pelinjohtajan tehtäviä hoitanut Tuomas Nissinen jatkaa joukkueessa vuoden mittaisella sopimuksella. Tuomas oli myös A-junioreiden SM-kultaa voittaneen Jymyn joukkueen pelinjohtaja ja hänet valittiin kuluneena suvena Itä-Länsi -arvo-otteluun Idän A-poikien pelinjohtajaksi, johdattaen Idän koko viikonlopun ainoaan otteluvoittoon.

Pelikauden aikana vastustajien scouttaaminen on Nissisen kohdalla suuressa roolissa.

– Meillä on nyt vuosi työparina takana, joten on hyvä, että sama mies säilyy kakkospelinjohtajana. Näin on mahdollista kehittyä ja viedä yhteistyötä entistä eteenpäin, Korhonen iloitsee.

-AH