Sotkamon Jymyn lataus ei kantanut iltaan asti

Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen tiesi viikolla joukkueensa latauksen olevan kohdallaan Vimpeliä vastaan ja näin asia olikin, Veto kaatui nihkeästä ensimmäisestä jaksosta huolimatta 1-0 (0-0, 4-0). Ketsuppipullo aukesi kunnolla vasta toisella jaksolla, kun Jymy onnistui tehtailemaan yhdessä vuorossa kaikkiaan kolme juoksua.

– Ulkona olimme äärimmäisen hyviä ja sisällä menimme koko ajan nousujohteisesti kohti parempaa, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen summasi.

Toisen finalistin ratkaissut ottelupari Joensuun Maila - Kiteen Pallo, keräsi Joensuu Areenan lehtereille runsaasti ihmisiä. Yhteensä katsojia oli tuossa ottelussa peräti 1366 kappaletta.

Toisen finalistin ratkaissut ottelupari Joensuun Maila – Kiteen Pallo, keräsi Joensuu Areenan lehterit täyteen. Yhteensä katsojia oli tuossa ottelussa peräti 1366 kappaletta.

Illan viimeisessä kamppailussa asetelma oli jännittävä: sekä Jymyllä, että vastustaja Hyvinkään Tahkolla oli mahdollisuus kaapata itselleen paikka sunnuntain finaalissa.
Ennakkoluulottomasti pelannut Tahko vei nimiinsä ensimmäisen jakson ja kun Jymy voitti toisen jakson, oli edessä kotiutuskisa.

Mahdollisuutensa finaalipaikkaan ja pronssipeliin menettänyt Tahko taisteli silti kunniakkaasti loppuun asti ja voitti kotiutuskisan juoksuin 3-2, voittaen lopulta ottelun jaksoin 2-1.

– Ei saatu ihan samaa latausta siirrettyä tähän. Aina tietysti turnauspäivinä sitä on turha selitellä, Korhonen kertoi.

Sotkamo kohtaa sunnuntaina pronssiottelussa Kiteen klo 13.

-AH