SportTV näyttää Halli-SM-lopputurnauksen kaikki ottelut suorina lähetyksinä

Uudistunut Halli-SM-turnaus huipentuu Kuopion lopputurnaukseen 7.-8.3. Mukana on tämän hetken neljä parasta naisten ja neljä parasta miesten joukkuetta. Panokset ovat hurjat jokaisessa ottelussa, sillä unelma mestaruudesta elää vain voittojen kautta. SportTV on mukana huumassa alusta loppuun saakka.

Lauantaina pelataan ensin naisten ja sitten miesten välierät. Sunnuntain ohjelmassa ovat pronssiottelut ja viikonlopun huipentavat loppuottelut.

SportTV:n suora lähetys alkaa molempina aamuina klo 10. Kamerat seuraavat taukoamatta päivän tapahtumia aina lauantain ja sunnuntain viimeisiin otteluihin asti.

– Näytimme SportTV:n kanssa viime kesän superpesiskarsinnat netissä onnistuneesti ja Halli-SM-lopputurnaus on luonteva jatko hyvin sujuneelle yhteistyölle. Tulossa on pesisfanin ja katsojan todellinen superviikonloppu, kun taistelussa ovat mukana neljä miesten ja naisten talvikauden kärkijoukkuetta, Juha Tikkanen Pesäpalloliitosta toteaa.

Selostajina kuullaan pesisväelle tuttuja suosikkeja, kun lauantain otteluissa on äänessä Kalle Lauronen ja sunnuntaina saadaan mukaan myös Aleksis Ärje. Tuotanto on muutenkin laadukasta ja korkealuokkaista.

– Viime kesänä alkanut yhteistyö Pesäpalloliiton kanssa toi Suomen kansallispelin SportTV:lle. Tuotantojen taso oli tuolloin korkea, mutta nyt otetaan monta askelta ylöspäin tilannehidastusten ja huippuselostuksen muodossa, SportTV:n toimitusjohtaja Antti Eronen kertoo.

Etukäteen edullisimmin

Katseluoikeudet tulevat myyntiin maanantaina. SportTV tarjoaa pesäpallon ystäville huikean ennakkopaketin, jolla kahdeksan ottelun yhteishinta on vain 20 euroa. Paketti on myynnissä maanantaista perjantaihin 2.-6.3. osoitteessa www.sporttv.fi.

Turnauksen aikana päivälipun (neljä ottelua) hinta on 15 € ja yksittäisen ottelun katseluoikeus maksaa 8 €.

Miesten Halli-SM-alkulohkot huipentuvat viikonlopun päätösotteluihin Seinäjoella ja Joensuussa. Toistaiseksi lopputurnauspaikkansa on varmistanut vain Koskenkorvan Urheilijat. Naisten viimeisessä Halli-SM-alkuturnauksessa Raumalla lauantaina etsitään neljättä välieräjoukkuetta Jyväskylän, Porin ja Viinijärven seuraksi. Välieräparit ja joukkueiden alkulohkosijoitukset selviävät viikonlopun otteluiden jälkeen.

Halli-SM-lopputurnauksen otteluohjelma

La 7.3.

Naisten välierä 1 (2-3) 10.00 SportTV
Naisten välierä 2 (1-4) 12.30 SportTV
Miesten välierä 1 (2-3) 15.00 SportTV
Miesten välierä 2 (1-4) 17.30 SportTV

Su 8.3.

Naisten pronssiottelu 10.00 SportTV
Miesten pronssiottelu 12.30 SportTV
Naisten loppuottelu 15.00 SportTV
Miesten loppuottelu 17.30 SportTV

Lisätietoa: www.sporttv.fi
www.pesis.fi/superpesis/halli-sm-lopputurnaus