Stadi on pesis avaa miesten kotimaisen Superpesis-kauden Telia 5G Areenalla

Kansallispelimme pesäpallon kaikkien aikojen menestynein pesäpalloseura, Sotkamon Jymy, tuo jälleen pesäpallon huumaa keskelle Helsinkiä. Sotkamon Jymy pelaa oman kotiottelunsa Telia 5G Areenalla tiistaina 7. toukokuuta klo 18 alkaen Hyvinkään Tahkoa vastaan.

Toukokuussa pelattava Stadi on pesis –tapahtuma on perinteikäs jatkumo, sillä Jymy levittää pesäpallon ilosanomaa pääkaupunkiseudulle jo kahdeksatta vuotta peräjälkeen.

– Tämä on pesäpallolle erinomainen PR-tilaisuus. Tavoitteena on toteuttaa hieno ottelutapahtuma, jossa paikalla nähdään paljon lapsia, nuoria ja perheitä. Samalla haluamme näyttää sitä yhteisöllisyyttä, mitä pesäpalloperhe on parhaimmillaan, SuperJymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen kommentoi.

– Se, että pesäpallo on elinvoimainen ja kehittyy myös jatkossa, vaatii sidosryhmistä huolehtimista, jotka löytyvät pääosin pääkaupunkiseudulta, Kuosmanen jatkaa.

Tunnelmaa Telia 5G Areenalta toukokuussa 2018. Kuva: Antti Haapasalo.

Pesäpallo kiinnostaa ihmisiä Helsingissä ja tapahtuma onkin saanut vuosien varrella paljon positiivista palautetta sekä kerännyt tuhansia katsojia. Tänä vuonna tapahtuman markkinointiin ja tapahtumatuotantoon Jymy valitsi kumppanikseen Nelonen Median.

–  Nelosen ja Ruudun puolella olemme tehneet Superpesiksen kanssa vuosia tiivistä yhteistyötä. Nyt yhteistyö syvenee, kun olemme yhdessä Jymyläisten kanssa rakentamassa vauhdikasta pesiskauden avausta uuteen kesään, kertoo Nelonen Median tapahtumatuottaja Marko Salo.

Niilo Piiponniemi tuulettaa juoksua viimevuotisessa Helsinki -pelissä. Kuva: Olli Korhonen

Kuosmanen näkee, että Nelonen Media on pesäpallon kannalta paras mahdollinen kumppani tapahtumalle.

– Pelin kiinnostavuus ja tavoitettavuus saa poikkeuksellisen suuret mittasuhteet, jollaista ei ole koskaan aiemmin Helsingissä järjestetyssä ottelussa ollut.

Stadi on Pesis: Sotkamon Jymy vs. Hyvinkään Tahko
Ti 7.5.2019 Telia 5G Areena
Ovet 16:30, Ottelu 18:00
Early Bird –liput myynnissä toistaiseksi hintaan 14,90eur
www.tiketti.fi/stadionpesis