Sunnuntain El Klassikossa juhlitaan Kohosta

Tänä sunnuntaina 14.6. klo 13 alkavassa Klassikko-ottelussa Sotkamon ja Vimpelin välillä pesäpallokansan on mahdollisuus tulla juhlistamaan kaikkien aikojen pesäpalloilija Toni Kohosen siirtymistä ottelutilaston kärkeen. Kohonen siirtyi kärkeen torstaina pelatussa vierasottelussa Pattijoen Urheilijoita vastaan, mutta virallinen palkitsemisjuhla on vuorossa sunnuntain kotiottelussa.

Jymykaupasta ostettavalla ennakkolipulla pääsee peliin edullisemmin, minkä lisäksi jokaisesta ennakkolipusta lahjoitetaan 1 euro Sotkamolaisten vähävaraisten nuorten liikuntaharrastamiseen. Lahjoituksen tekeminen on mahdollista myös sunnuntain ottelutapahtumassa.

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET OSTAMAAN ENNAKKOLIPUN JYMYKAUPASTA

Sadalle ensimmäisellä stadionille saapuvalle katsojalle on luvassa todellinen keräilyharvinaisuus: nopeimmat saavat itselleen numeroidun julisteen Toni Kohosesta painatetulla nimikirjoituksella. Tämän lisäksi myytävänä on rajoitettu erä ”KODE 608”-paitoja, joiden hinta on 20 euroa kappaleelta.

PAITOJA LÖYDÄT MYÖS JYMYKAUPASTA TÄTÄ LINKKIÄ PAINAMALLA

kode608

Tarkemmat juhlallisuudet säilykööt yllätyksenä sunnuntaihin asti. Portit Hiukan pesäpallostadionilla aukeavat jo klo 12.00.

-AH