SuperJymy Oy:lle laatusertifikaatti

SuperJymy Oy:sta tuli 23.10.2015 ensimmäinen urheiluseuratoimintaa tuottava yritys, joka on laatusertifioitu ISO standardien mukaisesti. Ulkoisessa auditoinnissa todettiin, että SuperJymy Oy:n käyttöön ottama PKY-LAATU® -laatujärjestelmä täyttää laadunhallinnan vaatimusstandardin ISO 9001 kriteerit. SuperJymy Oy:lle luovutettiin näin ollen 23.10.2015 ISO 9001 laatusertifikaatti.

– SuperJymy Oy on erinomainen esimerkki, että suunnitelmallisella työllä urheiluseurapalveluja tuottava yritys voi saavuttaa laatusertifikaatin, toteaa pääarvioija Jussi Lukkari Finlog Audit Oy:stä.

Myös Superpesis Oy:n toimitusjohtaja Jussi Pyysalo arvostaa laatusertifikaatin korkealle.
– SuperJymy Oy on viimeisen puolentoista vuosikymmenen vahvalla kilpailumenestyksellään kiistattomasti osoittanut olevansa pesäpalloseurojen terävintä kärkeä urheilullisella puolella. Myös SuperJymyn taustaorganisaatio on ollut markkinoinnin ja sisällöntuotannon osalta hyvänä esimerkkina koko suomalaiselle huippu-urheilulle. Tämä myönnetty laatusertifikaatti kuvaa hyvin SuperJymyn tapaa toimia ja halua kehittyä jatkuvasti paremmaksi. Toivon tämän esimerkin kannustavan muitakin seurojamme kehittämään toimintansa laatua. Onnittelut SuperJymylle Superpesis Oy:n puolesta!

– Huippu-urheilussa voittaminen vaatii jatkuvaa kehittymistä. Sitä vaaditaan myös taustaorganisaatiolta. Yksi arvoistamme onkin jatkuvan kehittymisen periaate. Toteutamme sitä kaikissa prosesseissamme ja toiminnoissamme. Olemme ylpeitä saadessamme tämän laatusertifikaatin. Tämä luo hyvän pohjan tuleviin haasteisiin. Aiomme jatkossakin olla huipulla ja olen iloinen toimivan johdon puolesta, hehkuttaa hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.

Finlog Audit Oy on auditointi- ja sertifiointipalveluita tuottava yritys joka kuuluu KH FIN –yhtiöihin. KH FIN OY on pk-sektorin yritysten ja organisaatioiden koulutus- ja konsultointipalveluihin erikoistunut talo. KH FIN –yhtiöihin kuuluu myös QTeam Systems Oy joka on logistiikka toimialan kehittämiseen ja ohjaamiseen keskittyvä yritys.