SuperJymy tukee Kainuun juniorivalmentajia kausikortein

SuperJymy on päättänyt lahjoittaa jokaiselle kainuulaiselle päivittäisessä urheilutoiminnassa mukana olevalle juniorivalmentajalle sekä seurojen puheenjohtajalle kausikortin Sotkamon Jymyn superpesisjoukkueen peleihin kaudelle 2016. Kausikortti on voimassa koko kauden loppupelit mukaan lukien.

– Junioreiden valmentajat tekevät lastemme hyvinvoinnin eteen äärettömän tärkeää työtä. Vapaa-ajalla lasten kanssa töitä tekevät lapsiurheilijoiden valmentajat hoitavat hommansa usein talkoovoimin ja ilman korvauksia. Viikonloput vierähtävät eri näköisissä turnauksissa, kisoissa ja harjoitustapahtumissa, SuperJymy Oy:n markkinointipäällikkö Inga Ärnfors kertoo.

Monipuolisen liikuntaharrastamisen tärkeyden korostaminen on ollut myös kantavana teemana tämän vuoden perinteisillä koulukierroksilla, joita Kainuun Pesis ja Sotkamon Jymy ja Kajaanin Pallokerho ovat olleet järjestämässä.

– SuperJymy haluaa nostaa esiin tämän ryhmän joka rakentaa omalta osaltaan Kainuun tulevaisuutta. Toivomme että tällä eleellä voimme tarjota teille pienen hengähdystauon arjesta, jotta jaksatte jatkaa arvokasta työtänne Kainuun tulevaisuuden eteen, Ärnfors kiittelee.

Sarja alkaa kotipelillä Kempeleen Kiriä vastaan torstaina 12.5. klo 18.

Kausikortin saat lunastettua lähettämällä sähköpostia (12.5. mennessä) osoitteeseen inga(at)superjymy.fi

Ilmoita viestissä seuraavat tiedot:

Nimi
Osoite
Puh.nro
Sähköposti
Seura
Joukkue/ryhmä
Seurasi puheenjohtajan nimi + puhelinnumero